Χανιά: Ενίσχυση για οικονομικά αδύναμους δημότες-φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις - iefimerida.gr

Χανιά: Ενίσχυση για οικονομικά αδύναμους δημότες-φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις

Χανιά/Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους τελικούς αποδέκτες τους απεστάλησαν τα είδη που συγκεντρώθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και από πολίτες στο πλαίσιο της δράσης «Το Κουτί του Φοιτητή» με στόχο την ενίσχυση φοιτητών, οι οποίοι σπουδάζουν εκτός Χανίων και των οποίων οι οικογένειες ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα είδη συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές πολιτών στα κουτιά με την αντίστοιχη σήμανση, που είναι τοποθετημένα σε επιλεγμένα καταστήματα του Προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΣΥΝ.ΚΑ. Χανίων.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται για τρίτη χρονιά και σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, «προβαίνουμε ως δημοτική αρχή σε δράσεις για τη στήριξη των νέων αυτών ανθρώπων, που γεμάτοι όνειρα καταφέρνουν να κατακτούν επιστημονικές γνώσεις και νέες εμπειρίες στη ζωή τους».

Η κ. Αλιφιεράκη καλεί παράλληλα όποιον φοιτητή αντιμετωπίζει δυσχέρειες να απευθύνεται στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, κι έπειτα από κοινωνική έρευνα θα του προσφέρεται η απαραίτητη στήριξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ