Η Λίντσεϊ Λόχαν κυνηγάει... να χωρίσει τον Ρόμπερτ Πάτινσον - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν κυνηγάει... να χωρίσει τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Λίντσεϊ Λόχαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι φουλ καψούρα με την Κρίστεν Στίουαρτ. Αυτό δεν εμπόδισε την Λίντσεϊ Λόχαν από το να ψάξει να βρει σε ποιο μπαρ έχει βγει, να κατσικωθεί στο τραπέζι του και, όταν εκείνος έφυγε, να τον ακολουθήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας ως «δόλωμα» για τους παπαράτσι που περίμεναν απέξω.

Το πρόβλημα με το ίντερνετ είναι ότι οτιδήποτε ανέβει σε αυτό, μένει για πάντα.

Το πρόβλημα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, από την άλλη, είναι ότι παραμένει ευγενικός και διακριτικός, παρότι πλέον μένει στο Λος Άντζελες.

Αλλά είναι επικίνδυνο να είσαι διακριτικός όταν έχεις να κάνεις με τελειωμένες περιπτώσεις, όπως την Λίντσεϊ, που -όντας άνεργη- θα έκανε τα πάντα για να διατηρηθεί για την δημοσιότητα.

Όπως το να ακολουθήσει τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο εσωτερικό του μπαρ Pour Vous, όπου εκείνος διασκέδαζε μαζί με δυο φίλους του (και χωρίς την Κρίστεν Στιούαρτ) και να κάτσει ακάλεστη στο τραπέζι του.

Ταυτόχρονα είχε προλάβει να ειδοποιήσει τους κοληττούς της φωτογράφους να περιμένουν απέξω, στήνοντας την παγίδα όπου ο χαζός Άγγλος έπεσε με τα μούτρα μέσα.

Συγκεκριμένα, όταν εκείνος σηκώθηκε να φύγει, τον ακολούθησε στην πόρτα, φορώντας μια ψεύτικη γούνα και ένα εξίσου ψεύτικο τεράστιο χαμόγελο. Δεν έκανε καμία δήλωση, αλλά ήταν φανερό ότι ήθελε να δείξει ότι της την έπεσε και ότι ετοιμάζονται να περάσουν την νύχτα μαζί.

Φανταστείτε μόνο, τι κρεβατομουρμούρα επικράτησε στο διαμέρισμα των Πάτινσον-Στιούαρτ, όταν άνοιξαν το ίντερνετ σήμερα το πρωί και αντίκρισαν την είδηση ότι ο σταρ του Twilight είναι καψούρης με την πιο κατεστραμμένη περσόνα από την εποχή της Κόρτνει Λόβ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ