Βερύκιος: Μάζεψε τη γλώσσα σου -Τσιμτσιλή: Δεν κατάλαβα το ύφος σου! -Καβγάς on air [βίντεο] - iefimerida.gr

Βερύκιος: Μάζεψε τη γλώσσα σου -Τσιμτσιλή: Δεν κατάλαβα το ύφος σου! -Καβγάς on air [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσακώθηκαν ξανά, on air, ο Δήμος Βερύκιος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Alpha συζητούσε το θέμα της επίθεσης στο ΑΤ Ομόνοιας, όταν ξαφνικά διαφώνησαν, με αποτέλεσμα να πλακωθούν on air.

Ολα ξεκίνησαν όταν διαφώνησαν ο Δήμος Βερύκιος με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τότε ο Δημήτρης Παπανώτας «πετάχτηκε» να απαντήσει, στην ερώτηση που είχε κάνει η παρουσιάστρια στον Δήμο.

Η Σταματίνα σε έξαλλη κατάσταση γύρισε και είπε στον Δημήτρη: «Εσύ τι είσαι, ο Δήμος και απαντάς; Έχεις αναλάβει δικηγόρος του Δήμου»;

Ο δε Δήμος άκουσε αυτή την ατάκα της Σταματίνας και είπε σε έντονο ύφος: «Μάζεψε τη γλώσσα σου»! Και η παρουσιάστρια έγινε μπουρλότο: «Δεν κατάλαβα! Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος! Αυτό το ύφος σε άλλους, όχι σε μένα! Εγώ δεν σου μιλάω έτσι». Και ο Δημήτρης Παπανώτας πήγε να επέμβει και η παρουσιάστρια γυρνά και του λέει: «Δημήτρη δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο, να ‘σαι καλά»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταματίνα Τσιμτσιλή Δήμος Βερύκιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ