Η Μαρία Δαμανάκη από το Ποτάμι θέλει γυναικεία ισότητα στην πολιτική - iefimerida.gr

Η Μαρία Δαμανάκη από το Ποτάμι θέλει γυναικεία ισότητα στην πολιτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και, όπως μαρτυρά το όνομά της, είναι Κρητικιά, δεν πρόκειται για τη γνωστή Μαρία Δαμανάκη που από την Επιτροπή Κατάληψης του Πολυτεχνείου, μπήκε πολύ νέα στη Βουλή με το ΚΚΕ για να γίνει στη συνέχεια πρόεδρος του Συνασπισμού και εν συνεχεία να μετακινηθεί στο ΠΑΣΟΚ, επί της διακυβέρνησης του οποίου διετέλεσε Επίτροπος Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Μαρία Δαμανάκη του Ποταμιού είναι νεαρή δικηγόρος από το Ηράκλειο. Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Ξεχώρισε και επελέγη να συμμετάσχει στην Ομάδα του Πολιτικού Σχεδιασμού που απαρτίζεται συνολικά από 14 στελέχη.

Στην καμπάνια του Ποταμιού που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα, η Μαρία Δαμανάκη ζητάει με το δικό της «Θέλω» οι γυναίκες να μην είναι εξαίρεση στην πολιτική.

Η Μαρία Δαμανάκη από το Ποτάμι θέλει γυναικεία ισότητα στην πολιτική | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Δαμανάκη ποτάμι Πολίτικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ