Κοντόσταβλος: «Δεν θυμάμαι να γυρίζω το sex tape. Ήμουν μεθυσμένη» - iefimerida.gr

Κοντόσταβλος: «Δεν θυμάμαι να γυρίζω το sex tape. Ήμουν μεθυσμένη»

Κοντόσταβλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 8σέλιδη μηνυτήρια αναφορά της Τουλίσα Κονστόσταβλος, που μόλις δημοσίευσε η εφημερίδα Sun , φέρνει στην επιφάνεια ακόμη πιο πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του 6λεπτου sex tape της. Όπως το γεγονός ότι αρχικά αρνήθηκε ότι ήταν εκείνη, επειδή δεν θυμόταν να το έχει γυρίσει, όντως μεθυσμένη.

«Πιστεύω ότι ήμουν μεθυσμένη όταν ο τότε σύντροφος μου, Τζάστιν Έντουαρντς, γύρισε το συγκεκριμένο βίντεο. Δεν θυμάμαι να το έχω γυρίσει. Επίσης, δεν ισχύει αυτό που ισχυρίστηκε εκείνος, ότι δηλαδή συνήθιζα να παίρνω φωτογραφίες και να τραβάω βίντεο ενώ κάναμε σεξ. Και ότι έχω τα συγκεκριμένα αρχεία στο σπίτι μου. Είναι εντελώς ψέματα».

Όλα αυτά σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά της Ελληνοβρετανίδας τραγουδίστριας, η οποία και μόλις υπέγραψε ένα χρυσό συμβόλαιο 500.000 λιρών.

Ενώ, ταυτόχρονα, η Κοντόσταβλος μίλησε και στο youtube διευκρινίζοντας πως το sex tape γυρίστηκε σε ένα καμαρίνι ή σε μια τουαλέτα καμαρινιού κατά την διάρκεια μιας συναυλίας της.

Αν και το πιο ανατριχιαστικό από όλα, είναι πως, σύμφωνα με την Τουλίσα, ο Έντουαρντς έδειχνε το συγκεκριμένο sex tape και σε άλλες φιλενάδες του, λεγοντάς τους πως «θα περιμένω μέχρι να γίνει πρώτο όνομα και μετά θα το δημοσιεύσω για να βγάλω φράγκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ