Εβελίνα Παπούλια για τους γάμους της: Πνιγόμουν, ένιωθα ότι τελείωνε η ζωή μου - iefimerida.gr

Εβελίνα Παπούλια για τους γάμους της: Πνιγόμουν, ένιωθα ότι τελείωνε η ζωή μου

Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της Αφροδίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους γάμους της αλλά και την κόρη της Αφροδίτη μίλησε η Εβελίνα Παπούλια.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», η Εβελίνα Παπούλια μεταξύ άλλων είπε:

«Έγινα μαμά όταν ήμουν 27-28 χρονών. Το ήθελα. Είχα πει 27 χρονών θα έχω παιδί. Από μικρή. Δεν ξέρω γιατί το είχα βάλει έτσι στο κεφάλι μου και όντως συνέβη. Ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τον μπαμπά της Αφροδίτης, απλώς προέκυψε γιατί εγώ είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν περίμενα καθόλου να μείνω έγκυος. Έμεινα και είπα τέλος».

Αναφερόμενη στους γάμους της, η Εβελίνα Παπούλια παραδέχτηκε πως ένιωθε πως «πνιγόταν» μέσα σε αυτούς: «Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν, ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου, ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χρήζει ψυχανάλυσης. Ο γάμος σαν γάμος μου αρέσει. Είναι δηλαδή κάτι που το θαυμάζω στους ανθρώπους όταν το βιώνουν. Πάντα λέω "αχ, γιατί όχι και εγώ". Τώρα πια για να έκανα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα έπρεπε να το φιλτράρω πολύ. Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις.Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σε αυτό».

Η Εβελίνα Παπούλια το 1999 παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάντο με τον οποίο απέκτησαν την Αφροδίτη και χώρισαν το 2001.

Παπούλια-Λιάντος

Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια, Μάϊο του 2008, και μετά από δεσμό 5 ετών, παντρεύτηκε στη Σκωτία τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα.

Για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Κράββα είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε «θέλεις να παντρευτούμε;» και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία». Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα «θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;». Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εβελίνα Παπούλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ