Οριστικό «όχι» από την ΕΤΕ στην Gongbao για την Εθνική Ασφαλιστική - iefimerida.gr

Οριστικό «όχι» από την ΕΤΕ στην Gongbao για την Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις διαπραγματεύσεις με την Gongbao Group για την Εθνική Ασφαλιστική έβαλε η Εθνική Τράπεζα.

Η διοίκηση της Εθνικής αποφάσισε να μην συνεχίσει τις συνομιλίες με το κινέζικο Group, που είχε καταθέσει και τη μόνη δεσμευτική προσφορά.

Η ανακοίνωση της ΕΤΕ είναι η εξής: Σε συνέχεια της από 8.6.2018 ανακοίνωσης αναφορικά με τη διαδικασία αποεπένδυσης της Ανώνυμης Ελληνικής Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων «η ΕΘΝΙΚΗ», η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. («ΕΤΕ») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μετά από την εξέταση και αξιολόγηση των διαφόρων πτυχών της δεσμευτικής προσφοράς της Gongbao Group για την Εθνική Ασφαλιστική, συμπεριλαμβανομένης και της βεβαιότητας επιτυχούς ολοκλήρωσης της συναλλαγής, αποφάσισε να μην προβεί σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή.

Η ΕΤΕ δεσμεύεται στη διερεύνηση εναλλακτικών επιλογών αναφορικά με τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης όπως συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και θα ενημερώσει τους επενδυτές αντιστοίχως σε εύθετο χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ασφαλιστική Gongbao
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ