H Ελεωνόρα Ζουγανέλη άλλαξε πάλι τα μαλλιά της -Με μακριά σγουρά στο Hotel Ερμού [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη άλλαξε πάλι τα μαλλιά της -Με μακριά σγουρά στο Hotel Ερμού [εικόνες]

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς προσκαλεί στο Hotel Ερμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς προσκαλεί αυτό το χειμώνα να διανυκτερεύσουμε στο Hotel Ερμού.

Οπως φυσικά συνηθίζει, άλλαξε για ακόμα μία φορά τα μαλλιά της. Από το κοντό ξανθό με το οποίο υποδέχτηκε το κοινό της τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη, επέλεξε για πρωτη φορά τόσο μακρύ σε γοητευτικούς μελί χρωματισμούς και με ανεβασμένη διάθεση ετοιμάζει ένα πρόγραμμα με το μυστήριο που έχουν τα κλειστά δωμάτια των ξενοδοχείων. Που ανοίγουν για εμάς και γίνονται δικά μας για ένα ή περισσότερα βράδια, με τα μυστικά και τις ιστορίες τους.

Ένα πρόγραμμα για αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα και για τα άλλα που κρατάνε για μια ζωή. Για αυτά και εκείνους που ξημερώνονται μαζί μας. Για όλα όσα εξομολογούνται και όλα όσα τελικά τραγουδιούνται.

Από το κοντό ξανθό του Σεπτεμβρίου στο μελί μακρύ του Οκτώβρη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κρατάει στα χέρια της τα «δεύτερα κλειδιά» όλων των δωματίων και μας ξεναγεί από όροφο σε όροφο τραγουδώντας όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, όλο όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα «ενοίκων» κάθε βραδιά στο Hotel Ερμού.
Από δωμάτιο σε δωμάτιο και από ιστορία σε ιστορία χτίζεται ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Και τις εσωτερικές και δυνατές ερμηνευτικά στιγμές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αλλά και τις έξω καρδιά και απόλυτα ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές, αφού είναι μια ερμηνεύτρια που μπορεί να κινηθεί άψογα σε όλα τα ρεπερτόρια και τα είδη.

Μαζί της στη σκηνή ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μαζί της ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
Επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques - πνευστά και Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.
Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη άλλαξε πάλι τα μαλλιά της -Με μακριά σγουρά στο Hotel Ερμού [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Hotel Ερμού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 26 Οκτωβρίου.
Ερμού 152 / Ώρα έναρξης: 11:00 μ.μ. Τηλ: 210.3463003

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελεωνόρα Ζουγανέλη Hotel Ερμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ