Σε αυτό το σημείο βρέθηκε το κρανίο στην Πρέβεζα -Ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη; [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε το κρανίο στην Πρέβεζα -Ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη; [εικόνες]

Το σημείο που βρέθηκε το κρανίο στην Πρέβεζα/ Φωτογραφία:pamepreveza.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην είσοδο της ΒΙΠΕ Πρέβεζας από την πλευρά της Εθνικής όδου και συγκεκριμένα στην αρχή της τάφρου μετά τον δρόμο βρέθηκε τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος και ανήκει σε γυναίκα.

Το ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε στην ερημική, βαλτώδης περιοχή κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού της τάφρου.

Παρά την λεπτομερή έρευνα που διενεργήθηκε στο σημείο, δεν βρέθηκαν άλλα ευρήματα – μέλη ανθρώπινου σώματος.

Στην είσοδο της ΒΙΠΕ Πρέβεζας από την πλευρά της Εθνικής όδου και συγκεκριμένα στην αρχή της τάφρου μετά τον δρόμο βρέθηκε τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος.

Μετά την εύρεση του κρανίου, βασικό ερώτημα παραμένει σε ποια γυναίκα ανήκει το ανθρώπινο μέλος, ενώ πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως με αυτό το εύρημα μπορεί να ανοίξει ξανά η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε στην ερημική, βαλτώδης περιοχή κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού της τάφρου.

Το σενάριο αυτό έρχεται να ισχυροποιήσει και ιατροδικαστική έκθεση που παραγγέλθηκε, τα συμπεράσματα της οποίας επίσημα θα ανακοινωθούν ίσως και σήμερα.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, τα ευρήματα του ιατροδικαστή, καθηγητή κ. Βουγιουκλάκη που διεξάγει την ιατροδικαστική εξέταση, συνάδουν με κρανίο νεαρής γυναίκας, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια.

Παρά το γεγονός της λεπτομερής έρευνας που διενεργήθηκε στο σημείο, δεν βρέθηκαν άλλα ευρήματα – μέλη ανθρώπινου σώματος.

Πλεόν η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόμη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να δουν αν τελικά το κρανίο ανήκει στην κοπέλα.

Μετά την εύρεση του κρανίου, βασικό ερώτημα παραμένει σε ποια γυναίκα ανήκει το ανθρώπινο μέλος, ενώ κάτοικοι της Πρέβεζας πιστεύουν πως με αυτό το εύρημα  μπορεί να ανοίξει ξανά η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Από την άλλη, σύμφωνα με το anikolouli.gr, στο μακάβριο εύρημα λείπει η κάτω γνάθος, ενώ κάποιες ενδείξεις στο κρανίο, αλλά και το γεγονός ότι στο σημείο δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, ενισχύεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Φωτογραφίες: Pamepreveza.gr/ Πηγή: pamepreveza.gr, star.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, anikolouli.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρανίο Πρέβεζα Αγγελική Πεπόνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ