Κακλαμάνης: Εμαθα ότι στο υπουργικό ο Καμμένος κατηγόρησε τον Κοτζιά για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ - iefimerida.gr

Κακλαμάνης: Εμαθα ότι στο υπουργικό ο Καμμένος κατηγόρησε τον Κοτζιά για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ

Ο Πάνος Καμμένος στο θυελλώδες υπουργικό /Φωτογραφία: Sooc-Menelaos Myrillas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυελλώδης ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, με απίστευτη ένταση και κατηγορίες μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Κοτζιά.

Οπως αποκάλυψε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η σπίθα για τη φωτιά που ακολούθησε μπήκε όταν ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ!

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι «αυτά που βγήκαν προς τα έξω είναι μέρος του ρεπορτάζ. Υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι που αφορούσε προσωπικές επιθέσεις του κ. Καμμένου κατά του κ. Κοτζιά. Δικές μου πληροφορίες λένε και θα το δείτε και στις Κυριακάτικες εφημερίδες, ότι από την πλευρά Καμμένου ειπώθηκε μέχρι και ο τρόπος κακοδιαχείρισης μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών. Εκεί ο κ. Κοτζιάς έγινε έξαλλος και ο κ. Τσίπρας έκανε το διαιτητή μεταξύ δύο κορυφαίων του υπουργών».

Ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε ότι οι επιθέσεις ήταν «προσωπικές» ενώ σχολίασε και την επίσκεψη Κοτζιά στο Προεδρικό Μέγαρο. «Δεν θεωρώ τυχαίο ότι μετά το υπουργικό συμβούλιο και με δική του πρωτοβουλία ο κ. Κοτζιάς πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη στα εθνικά θέματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Νίκος Κοτζιάς ΥΠΕΞ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ