Πρόεδρος Φιλοσοφικής: Ετσι μας εγκλώβισαν οι φοιτητές στη Σύγκλητο - iefimerida.gr

Πρόεδρος Φιλοσοφικής: Ετσι μας εγκλώβισαν οι φοιτητές στη Σύγκλητο

Φοιτητές εγκλώβισαν 30 καθηγητές σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καθηγήτρια φιλολογίας και πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφικής Παιδαγωγικής Ψυχολογίας μίλησε σήμερα για τη στιγμή που μία ομάδα 30 περίπου φοιτητών εισέβαλε χθες στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος και εγκλώβισε μέσα τους καθηγητές.

Η κ. Φουντοπούλου είπε πως επρόκειτο για φοιτητές που οι ίδιοι γνώριζαν, καθώς είναι κάποιοι από εκείνους που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο, τους οποίους διδάσκουν στα αμφιθέατρα και δέχονται στα γραφεία τους.

Οι φοιτητές ζητούσαν να μην υπάρξει απόφαση της Συγκλήτου κατά της παρουσίας του Ρουβίκωνα σε χώρο του κτιρίου της Φιλοσοφικής, καθώς και να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η πρόεδρος του τμήματος ΦΠΨ έκανε λόγο για τις δύο πλευρές του πανεπιστημιακού ασύλου, αυτή της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων, αλλά και της παραβίασής του, όπως το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτητές καθηγητές Σύγκλητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ