Τούρκος εισαγγελέας προσέφυγε κατά της απελευθέρωσης του Μπράνσον -Ζήτησε να ακυρωθεί η δικαστική απόφαση - iefimerida.gr

Τούρκος εισαγγελέας προσέφυγε κατά της απελευθέρωσης του Μπράνσον -Ζήτησε να ακυρωθεί η δικαστική απόφαση

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη Μπράνσον στον Λευκό Οίκο/ Φωτογραφία: AP- Jacquelyn Martin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εισαγγελέας στην Τουρκία προσέφυγε κατά της δικαστικής απόφασης με την οποία απελευθερώθηκε ο Αντριου Μπράνσον, χαρακτηρίζοντας εσφαλμένη την ετυμηγορία.

Ακόμη κι αν γίνει δεκτή η προσφυγή του, η οποιαδήποτε επέκταση της ποινής δεν θα έχει καμία άμεση επίπτωση στον Αμερικανό πάστορα, αφού έχει ήδη επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση που έλαβε το δικαστήριο της Σμύρνης στις 12 Οκτωβρίου να άρει τον κατ’ οίκον περιορισμό και την απαγόρευση εξόδου από την χώρα που είχε επιβληθεί στον Αμερικανό πάστορα, σύμφωνα με την εφημερίδα Milli Gazete. Με την ίδια απόφαση, ο πάστορας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 45 ημερών, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς το δικαστήριο έλαβε υπόψη τον χρόνο της προφυλάκισής του και τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Ο δικηγόρος του Μπράνσον, Ισμαΐλ Τζεμ Χαλαβούρτ επιβεβαίωσε την προσφυγή του εισαγγελέα, σημειώνοντας ότι άσκησε ο ίδιος ξεχωριστή προσφυγή κατά της απόφασης, ζητώντας από την πλευρά του την απαλλαγή του πελάτη του.

Πηγή: ΑΠΕ/ DPA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ