Τσιόδρας: Αν Τσίπρας και Καμμένος διαφωνούν τόσο πολύ, ας αφήσουν τις καρέκλες - iefimerida.gr

Τσιόδρας: Αν Τσίπρας και Καμμένος διαφωνούν τόσο πολύ, ας αφήσουν τις καρέκλες

Ο Δημήτρης Τσιόδρας/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρέπει να τελειώνει το γαϊτανάκι με τις δηλώσεις, αντιδηλώσεις και τους ψευτοκαβγάδες, που είναι σε βάρος της χώρας, τονίζει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος διαφωνούν τόσο πολύ, ας αφήσουν τις καρέκλες, υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, που επισημαίνει ότι «οι πολίτες έχουν πιο σοβαρά προβλήματα από το να ασχολούνται διαρκώς με τις παραστάσεις τους».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Λίγες ώρες μετά τη μυστική συνάντησή τους, ο κ. Τσίπρας κάλεσε ενώπιον των υπουργών τον κ. Καμμένο να μη ρίξει την κυβέρνηση. Τι συνέβη; Αυτή τη φορά δεν τα βρήκαν; Αυτό το γαϊτανάκι, με δηλώσεις, αντιδηλώσεις και ψευτοκαυγάδες, που είναι σε βάρος της χώρας πρέπει να τελειώνει. Οι πολίτες έχουν πιο σοβαρά προβλήματα, από το να ασχολούνται διαρκώς με τις παραστάσεις τους. Αν διαφωνούν τόσο πολύ, ας αφήσουν τις καρέκλες. Αλλά είναι το τελευταίο που θα κάνουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ