Παρουσιαστής χλεύασε τον Ντάνιελ Κρεγκ για τον μάρσιπο και εξόργισε τους πατεράδες όλου του κόσμου [εικόνα] - iefimerida.gr

Παρουσιαστής χλεύασε τον Ντάνιελ Κρεγκ για τον μάρσιπο και εξόργισε τους πατεράδες όλου του κόσμου [εικόνα]

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ με το μωρό του στον μάρσιπο. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν αμφισβήτησε την αρρενωπότητα του Ντάνιελ Κρεγκ επειδή τόλμησε να μεταφέρει με μάρσιπο την κόρη του και φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον κατακρίνουν.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής « Good Morning Britain» μοιράστηκε ένα τουίτ με μια φωτογραφία του τελευταίου Τζέιμς Μποντ που μεταφέρει την μόλις μερικών εβδομάδων κόρη του σε μάρσιπο και έγραψε: «Ωχ 007.... όχι κι εσύ;!!!!» και πρόσθεσε τα hashtags #papoose (μια λέξη που προέρχεται από την κουλτούρα των Ινδιάνων και το τρόπο που μεταφέρουν στην πλάτη τα παιδιά τους) και #emasculatedBond" δηλαδή ευνουχισμένος Μποντ.

Oh 007.. not you as well?!!! #papoose #emasculatedBond pic.twitter.com/cqWiCRCFt3

Ο Μόργκαν προσπάθησε να εξηγήσει σε μεταγενέστερο τουίτ πως ο ηθοποιός θα έπρεπε να μεταφέρει το μωρό στην αγκαλιά του και όχι στον μάρσιπο. Αλλά όποιος έχει πάρει αγκαλιά ένα μωρό για βόλτα, ξέρει πως δεν είναι καθόλου πρακτικό.

He’s not carrying it, that’s my point. He’s using an emasculating papoose.
James Bond would never use a papoose to carry his babies. https://t.co/6aZZSFUEjy

Τα σχόλια που δέχτηκε φυσικά για την ανάρτησή του ήταν πάμπολλα με πολλούς να επικρίνουν την άποψη του Μόργκαν για τις απόψεις του σχετικά με την έννοια του ανδρισμού.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αρρενωπό από έναν άνδρα που αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην φροντίδα του παιδιού του» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Οι αληθινοί άνδρες φροντίζουν για τους απογόνους τους. Ευνουχισμένος; Απέχει πολύ από την πραγματικότητα».

There is nothing more masculine than a Father taking an active role in nurturing and looking after his child.

About time more in the media celebrated this, I mean aren't you right-wing oddballs always bleating on about lack of family values?

Real men care for their offspring. Emasculated? Far from it.

Στην κριτική πήρε μέρος και ο Κρις Έβανς, ο ηθοποιός από την ταινία του υπερήρωα «Captain America». Έγραψε λοιπόν: «Πρέπει να είσαι πραγματικά τόσο ανασφαλής για τον δικό σου ανδρισμό για να ανησυχείς για το πώς μεταφέρει κάποιος άλλος το παιδί του. Οποιοσδήποτε χάνει τον χρόνο του ζυγίζοντας τον ανδρισμό είναι τρομοκρατημένος μέσα του».

You really have to be so uncertain of your own masculinity to concern yourself with how another man carries his child. Any man who wastes time quantifying masculinity is terrified on the inside. https://t.co/9jsHZ3WKRn

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια, πολλοί άλλοι άνδρες, που απάντησαν με φωτογραφίες που μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους.

«Η γυναίκα μου κουβαλούσε τον γιο μου για 37 εβδομάδες. Με μεγάλη περηφάνια τον κάνω εγώ βόλτα τώρα στην γειτονιά» έγραψε κάποιος και ένας άλλος πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν είμαι τόσο αρρενωπός όσο ο Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά είναι πολύ ωραίο να βλέπει κανείς ότι μεταφέρουμε τα παιδιά μας με τον ίδιο τρόπο. Βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς».

My wife carried my son for 37 weeks. I proudly carried him around the block. #fatherhood #babywearingdad pic.twitter.com/8QSRhQ3vC0

Hey, I'm definitely not as manly as Daniel Craig, but it's nice to see we carry our kids the same way. Get a life @piersmorgan. pic.twitter.com/hxeiQLF76B


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ