Η Μέι θα παρουσιάσει τις θέσεις της για το Brexit κατά τη διάρκεια του δείπνου της Συνόδου Κορυφής - iefimerida.gr

Η Μέι θα παρουσιάσει τις θέσεις της για το Brexit κατά τη διάρκεια του δείπνου της Συνόδου Κορυφής

Η Τερέζα Μέι θα μιλήσει στους 27 ηγετες της ΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ηγέτες των υπόλοιπων 27 κρατών-μελών της ΕΕ θα ακούσουν τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι να παρουσιάζει την άποψή της για τις συνομιλίες του Brexit, προτού οι ίδιοι συζητήσουν μεταξύ τους πώς να προχωρήσουν, κατά τη διάρκεια του δείπνου της συνόδου κορυφής αύριο το βράδυ.

Αυτό δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ.
Παράλληλα, θα ενημερωθούν από τον επικεφαλής διαπραγματευτή της EU για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ καθώς και από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος θα τους μιλήσει για τις προετοιμασίες για την περίπτωση να μην υπάρξει συνθήκη για το Brexit πριν η Βρετανία αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάρτιο.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αξιωματούχος, που εμπλέκεται στην προετοιμασία της συνόδου, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ενταθούν αυτού του είδους οι προετοιμασίες, αλλά ότι είναι επίσης απαραίτητο να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την επίτευξη μιας συμφωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Brexit Σύνοδος Κορυφής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ