Κιμ Καρντάσιαν και Κάινε Γουέστ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ουγκάντα και του δώρισαν... λευκά sneakers - iefimerida.gr

Κιμ Καρντάσιαν και Κάινε Γουέστ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ουγκάντα και του δώρισαν... λευκά sneakers

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ με τον πρόεδρο της Ουγκάντα. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως ο πρόεδρος της Ουγκάντας δεν παρακολουθεί ριάλιτι στον ελεύθερο χρόνο του και συγκεκριμένα δεν βλέπει το «Keeping Up With The Kardashians».

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της Κιμ Καρντάσιαν και του συζύγου της Γουέστ στην Ουγκάντα, μαζί με την 5χρονη κόρη τους, το ζευγάρι είχε μια συνάντηση χθες Δευτέρα με τον πρόεδρο Γιουέρι Μουσέβενι, όπου και ρώτησε για το επάγγελμα της Κιμ και φάνηκε ότι δεν γνωρίζει για την μακροχρόνια καριέρα της στον κόσμο του τηλεοπτικού ριάλιτι.

I welcome American entertainment stars Kanye West and @KimKardashian to Uganda. I held fruitful discussions with the duo on how to promote Uganda's tourism and the arts. I thank Kanye for the gift of white sneakers. Enjoy your time in Uganda. It is the true Pearl of Africa. pic.twitter.com/BO0iD0sFCP


«Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ουγκάντα και ο πρόεδρος ρώτησε την Κιμ γιατί έπρεπε να φύγει τόσο νωρίς, κι εκείνη του απάντησε ότι έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά» μια πηγή ανέφερε στο περιοδικό People.

Ο πρόεδρος της Ουγκάντα ρώτησε την Κιμ, τι επαγγέλλεται
Ο πρόεδρος της Ουγκάντα έδωσε δώρο ένα βιβλίο στο ζευγάρι



«Ο πρόεδρος στη συνέχεια την ρώτησε τι επαγγέλλεται και η Κιμ, πολύ ευγενικά, είπε ότι είχε μια τηλεοπτική εκπομπή με τις αδερφές της και την οικογένειά της και πως όλοι περίμεναν την επιστροφή της» πρόσθεσε η πηγή.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στον πρόεδρο της Ουγκάντα, του έκαναν δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά λευκά παπούτσια Yeezy, τα οποία υπέγραψαν και οι δύο τους, σύμφωνα με το BBC. Ο Μουσεβένι, με την σειρά του, τους έδωσε ονόματα της χώρας του.


Ο 41χρονος Γουέστ, έλαβε το όνομα «Kanyesigye» που σημαίνει «εμπιστεύομαι» ενώ η 37χρονη Κιμ έλαβε το όνομα « Kemigisha» που σημαίνει «αυτός με τις ευλογίες του Θεού», αναφέρει το BBC. Έδωσε, επίσης, στο ζευγάρι ένα βιβλίο για την χώρα με τον τίτλο «Uganda, Gifted by Nature», σύμφωνα με το CNN.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ