Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης: Η Μέγκαν Μαρκλ με λευκό στενό φόρεμα που διέγραφε τα πάντα (και την κοιλιά της) [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης: Η Μέγκαν Μαρκλ με λευκό στενό φόρεμα που διέγραφε τα πάντα (και την κοιλιά της) [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ στην Αυστραλία /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα λευκό, στενό φόρεμα, που διέγραφε τα πάντα, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Μέγκαν Μαρκλ.

Η δούκισσσα του Σάσεξ βρίσκεται μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι σε περιοδεία στην Αυστραλία.

Την ώρα που το ζευγάρι προσγειώνονταν στο Σίδνεϊ το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ σημειώνοντας ότι η δούκισσα του Σάσεξ θα γεννήσει την Ανοιξη. Η Μέγκαν Μαρκλ θεωρείται ότι έχει ήδη συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και διανύει τον τέταρτο μήνα.

Πάντως, εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης δεν υπάρχουν!

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Αυστραλία, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό στενό φόρεμα της Αυστραλής σχεδιάστριας Karen Gee, με μια κλασική μπεζ καπαρντίνα, την οποία έβγαλε, αφήνοντας τα βλέμματα όλων να... καρφωθούν στην κοιλιά της!

Η Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Αυστραλής σχεδιάστριας

Το φόρεμα διέγραφε τα πάντα και την μικρή μικρή κοιλιά της Μέγκαν Μαρκλ.

To φόρεμα διέγραφε τα πάντα...
... και κυρίως την -παρότι μικρή- κοιλιά της Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι, μάλιστα, δέχθηκε ήδη τα πρώτα δώρα για το μωρό τους, ένα λούτρινο κοάλα, δώρο από τον γενικό κυβερνήτη της Αυστραλίας Σερ Πίτερ Κόσγκροουβ και ένα ζευγάρι μικροσκοπικές μπότες ugg. «Ορίστε το πρώτο δώρο για το δωμάτιο του μωρού» είπε στην ενθουσιασμένη Μέγκαν ο Γενικός Κυβερνήτης, εκφράζοντας τις ευχές του εκ μέρους όλης της Αυστραλίας για την έλευση του πρώτου τους παιδιού.

Η δούκισσα του Σάσεξ διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πέρα από ένα μικρό... φούσκωμα δεν διακρίνεται κάποια άλλη αλλαγή στη σιλουέτα της
Ο τοπικός κυβερνήτης του Σίδνεϊ χάρισε στο ζευγάρι ένα λούτρινο κοάλα για το δωμάτιο του μωρού και ένα ζευγάρι μικροσκοπικές Ugg
Και φυσικά δύο όμορφα καπέλα για το ζευγάρι
Και ένα ακόμη... αδιευκρίνιστο δώρο.

Να σημειωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της αυτή δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της φορούσε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας, της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Η Lady D τα φορούσε σε ένα ταξίδι στον Καναδά με τον πρίγκιπα Κάρολο το Μάιο του 1986, λίγο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι.

Το ζευγάρι στη συνέχεια επί 20 λεπτά χαιρετούσε τα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί σε κεντρικό σημείο του Σίδνεϊ για να δουν τους Βρετανούς γαλαζοαίματους. Και επικράτησε πανζουρλισμός. Αλαλαγμοί, φιλιά, αγκαλιές και selfies, στο ζευγάρι που έχει συνηθίσει να σπάει το πρωτόκολλο. Φυσικά οι περισσότεροι εύχονταν στο ζευγάρι για το μωρό, ενώ δεν έλειψαν και οι προβλέψεις με τους περισσότερους να στοιχηματίζουν για αγόρι. Από τις πιο όμορφες στιγμές η 94χρονη φαν του πρίγκιπα Χάρι, με την οποία έχουν συναντηθεί ουκ ολίγες φορές. «Σε έψαχνα, ήλπιζα ότι θα ήσουν εδώ», της είπε ο πρίγκιπας Χάρι μόλις την αντίκρισε και άρχισε να φωνάζει την Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να της γνωρίσει μια από τις αγαπημένες τους φαν. Ενα άλλο κοριτσάκι πλησίασε την Μέγκαν λέγοντάς της ότι έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια, με την δούκισσα του Σάσεξ να του απαντά ότι αυτό είναι εκπληκτικό.
Το ζευγάρι στη συνέχεια επισκέφθηκε τον ζωολογικό κήπο του Σίδνεϊ, όπου είδε τα μικρά κοάλα τα οποία έχουν... τα ονόμά τους! Και οι δύο έδειχναν ενθουσιασμένοι.

Το απόγευμα το ζευγάρι παρέστη σε μια εκδήλωση προς τιμήν τους, με τον πρίγκιπα Χάρι να τους ευχαριστεί για το καλωσόρισμα, να μιλά για τον καλό καιρό και να τονίζει: «Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα καλύτερο μέρος για να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη, είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι». «Είναι εκπληκτικό, είμαι πολύ χαρούμενη», είπε από την πλευρά της η Μέγκαν Μαρκλ η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με μια μητέρα, η οποία είχε προσέλθει στην εκδήλωση κρατώντας το 9 μηνών μωρό της.

Το ζευγάρι επί 20 λεπτά συναντήθηκε με Αυστραλούς που είχαν συγκεντρωθεί και αλαλάζοντας περίμεναν να δουν από κοντά την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι
Φυσικά δεν έλειψαν τα λουλούδια από παιδάκια που θέλησαν να συνομιλήσουν με το πριγκιπικό ζεύγος
Η έστω και λίγο φουσκωμένη κοιλιά της Μέγκαν Μαρκλ
Η δούκισσα και το ψαλίδι
Αστεία και χαμόγελα
Γλυκιές στιγμές με μικρούς φαν
Η δούκισσα του Σάσεξ πάντως από ότι φαίνεται δεν σκοπεύει στην εγκυμοσύνη της να αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνά της
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας πλησίασε την Μέγκαν για να της πει ότι έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια!
Με διαφορετικό ρούχο και διαφορετικό μαλλί, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε και δεύτερη εμφάνιση στην ίδια ημέρα.
Μεταξύ άλλων συνομίλησε με την μητέρα ενός βρέφους

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ