Ο Ρουβίκωνας απαντά στην ΠΟΣΔΕΠ για το «ξέφραγο αμπέλι» στα ΑΕΙ - iefimerida.gr

Ο Ρουβίκωνας απαντά στην ΠΟΣΔΕΠ για το «ξέφραγο αμπέλι» στα ΑΕΙ

Ο Ρουβίκωνας στο γραφείο του στην Φιλοσοφική Αθηνών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα περί «ξέφραγου αμπελιού» στα ΑΕΙ που υποστήριξε η ΠΟΣΔΕΠ σε ανακοίνωσή της, απάντησε στέλεχος του Ρουβίκωνα, μέσω Facebook.

«Εμ βέβαια... Για να φας σταφύλι από το πανεπιστημιακό αμπέλι πρέπει να δώσεις κ@@@ ή 500 ευρώ», έγραψε το στέλεχος του Ρουβίκωνα στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του στελέχους του Ρουβίκωνα

Η ΠΟΣΔΕΠ, χθες, με ανακοίνωσή της, καλούσε την Πολιτεία να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της, ώστε να πάψει η κατάληψη χώρων στα Πανεπιστήμια και να προστατευθεί ο πανεπιστημιακός χώρος από εισβολείς και έκνομες ενέργειες.

Σε απόφασή της, τη Δευτέρα, η ΠΟΣΔΕΠ αναφέρει ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος για τέτοιου είδους δράσεις, ούτε ξέφραγο αμπέλι όπου κάθε «συλλογικότητα» θα αποκτά αυθαίρετα και ανενόχλητα στέγη καταλαμβάνοντας παράνομα χώρους.

Το Πανεπιστήμιο, εξηγεί η ΠΟΣΔΕΠ είναι χώρος όπου οι κανόνες και οι νόμοι της κοινωνίας θα πρέπει είναι το ίδιο σεβαστοί και να εφαρμόζονται απ' όλους για όλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας ΠΟΣΔΕΠ Φιλοσοφική Αθηνών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ