Η «κλίκα» που τα έκανε άνω-κάτω στο σπίτι του Next Top Model -Κακία, αλαζονεία και ίντριγκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «κλίκα» που τα έκανε άνω-κάτω στο σπίτι του Next Top Model -Κακία, αλαζονεία και ίντριγκα [βίντεο]

Η «κλίκα» του Next Top Model
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη μέρα στο σπίτι για τα κορίτσια του Next Top Model και αμέσως έγινε φανερό ποιες είναι οι κλίκες και ποιοι οι «αδύναμοι κρίκοι».

Συγκεκριμένα, τρία κορίτσια η Μέγκι Nτρίο, η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη αποφάσισαν να μοιράζονται τα πάντα on camera, σχολιάζοντας συνεχώς τα άλλα κορίτσια και δημιουργώντας ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Ολα ξεκίνησαν πριν ακόμη τα μοντέλα μπουν στο σπίτι με την «κλίκα» να απομονώνεται από όλους και να ξεκινά μία κουβέντα για την Ατζελίνα και τον τρόπο συμπεριφορά της.

Εν τέλει η Κύπρια, η οποία προσπάθησε για λίγο να ακούσει τα παράπονά τους, δεν άντεξε και αποχώρησε εντελώς από το παιχνίδι, χωρός να δώσει καμία εξήγηση.

Το επόμενο «σόου» των τριών κοριτσιών ήταν όταν μπήκαν στο σπίτι και έπρεπε να διαλέξουν κρεβάτια.

Φυσικά έγινε «μακελειό» για ένα κρεβάτι, καθώς όλα τα κορίτσια ήθελαν να κάτσουν με τις φίλες τους, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων ήταν το δωμάτιο της... κλίκας.

Συγκεκριμένα η Μέγκι, η Έυη και η Μικαέλα είχαν «πιάσει» ένα δωμάτιο με 5 κρεβάτια, ωστόσο καμία από τις υπόλοιπες 17 κοπέλες δεν ήθελαν να μείνουν μαζί τους με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα κλάματα και η αγανάκτηση.

Μάλιστα το γεγονός πως καμία άλλη κοπέλα δεν τους πλησίαζε όχι μόνο δεν τις προβλημάτισε, αλλά ίσα ίσα τις έκανε ακόμη πιο χαρούμενες, καθώς μάλλον ούτε αυτές ήθελαν άλλη κοπέλα στο δωμάτιό τους.

Η πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση των κοριτσιών είχε κι αυτή εντάσεις, εκνευρισμό αλλά και δάκρυα.

Συγκεκριμένα, οι κοπέλες έπρεπε να φωτογραφηθούν μέσα σε μπανιέρα με παγωμένο νερό όπου θα έπρεπε να αναδείξουν τα πανάκριβα κοσμήματα που θα φορούσαν.

Όταν η Εύη Ιωαννίδου μπήκε στην μπανιέρα, άκουσε τα καλύτερα σχόλια από την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γεγονός που έκανε τη φίλη της Μικαέλα Φωτιάδη να χειροκροτήσει. Ωστόσο οι υπόλοιπες δεν ακολούθησαν.

Ενοχλημένη από τη συμπεριφορά των υπόλοιπων κοριτσιών είπε με ύφος στις υπόλοιπες κοπέλες: «Τώρα δεν χειροκροτεί κανείς» δείχνοντας φανερά ενοχλημένη.

Τότε δεν ήταν λίγες που εξέφρασαν την αγανάκτησή τους.

Η Γαρυφαλιά από τη μεριά της, είπε ότι είναι επιλογή της να μένει μακριά από την παρέα των τριών, ενώ μία άλλη κοπέλα δικαιολόγησε την απόφασή της να μην αποθεώσει την Εύη επειδή θεωρούσε πως την ώρα της φωτογράφισης η Εύη συγκεντρωνόταν για να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Πάντως, μετά το τέλος της φωτογράφισης, η Εύη ξέσπασε σε δάκρυα καθώς είχε πιεστεί πολύ ψυχολογικά και είχε αγχωθεί.

Τέλος, η Σοφία, η νικήτρια της δοκιμασίας δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει αρνητικά το γεγονός πως καμία από τις τρεις κοπέλες δεν της έδωσε συγχαρητήρια, αποδεικνύοντας πως όντως υπάρχει κόντρα και από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM κλίκα Next Top Model
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ