Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ στους τραυματίες αστυνομικούς - iefimerida.gr

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ στους τραυματίες αστυνομικούς

Περίπου 50-70 άτομα επιτέθηκαν από διάφορες κατευθύνσεις στο Α.Τ. Ομονοίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη ώρα μετά τη διακομιδή των τραυματιών αστυνομικών στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στελέχη της ΟΝΝΕΔ τους επισκέφτηκαν προκειμένου να δηλώσουν την υποστήριξή τους και ενημερωθούν από τους συναδέλφους τους για την κατάστασή τους.

Ο Πρόεδρος Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας ΚΕ Ανδρέας Καρασαρίνης και μέλη του Τομέα Δημόσιας Τάξης συνομίλησαν με εκπροσώπους της ΠΟΑΣΥ σχετικά με την πορεία της υγείας των συναδέλφων τους.

«Αυτές τις ώρες οι σκέψεις μας είναι μαζί με τους συμπολίτες μας που με ελάχιστα εφόδια βρίσκονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με κοινούς ποινικούς και πολιτικά ακραίους εγκληματίες. Δυστυχώς, η υπό προθεσμία κυβέρνηση εδώ και χρόνια χαϊδεύει συνειδητά αυτούς που σήμερα προσπάθησαν να τους δολοφονήσουν εν ψυχρώ. Τους στέλνουμε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα: Οι μέρες της ανομίας είναι μετρημένες», τόνισαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΝΝΕΔ 401 στρατιωτικό νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ