Η χαλαρή συζήτηση του Μητσοτάκη με γυναίκες στην Κορινθία: «Πού είναι ο γαμπρός;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η χαλαρή συζήτηση του Μητσοτάκη με γυναίκες στην Κορινθία: «Πού είναι ο γαμπρός;» [βίντεο]

Χαλαρή συζήτηση του Μητσοτάκη με γυναίκες στην Κορινθία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από τη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κορινθίας, μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας, η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή είχε και κάποιες χαλαρές στιγμές.

Οπως όταν βρέθηκε στην Ευαγγελίστρια Βραχατίου, όπου αστειεύτηκε με γυναίκες που πήγαν να τον συναντήσουν. «Ωραία παρέα έχετε εδώ... Λέτε όλα τα νέα ε; Δεν σας ξεφεύγει τίποτα», είπε σε μία μικρή ομάδα γυναικών. Λίγο αργότερα, σε συνομιλία του με άλλη γυναίκα, εκείνη του είπε ότι είναι 61 ετών, αλλά έσπευσε να συμπληρώσει: «Δεν μαρτυράω την ηλικία μου γιατί δεν θα βρω γαμπρό!».

«Εγώ βλέπω πολλούς γαμπρούς εδώ», ήταν το... πείραγμα του προέδρου της ΝΔ και όταν ακούστηκε ότι υπήρχε... εθελοντής γύρισε και φώναξε «Πού είναι ο γαμπρός;», ενώ έσπευσε να ενημερώσει τη συνομιλήτριά του «Κοίτα εδώ, έχω φέρει νέα παιδιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ