Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν χάρισαν ένα ζευγάρι sneakers στον πρόεδρο της Ουγκάντας -Η απορία του 74χρονου [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν χάρισαν ένα ζευγάρι sneakers στον πρόεδρο της Ουγκάντας -Η απορία του 74χρονου [βίντεο]

Ο Κάνιε Γουέστ με τον πρόεδρο της Ουγκάντας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως τα sneakers να μην είναι το ιδανικό δώρο για έναν 74χρονο. Αλλά από την άλλη, η άθληση δεν έχει ηλικία.

Προφανώς το δεύτερο πιστεύουν ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν, που χάρισαν στον πρόεδρο της Ουγκάντα ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Πάντως, ο ράπερ ήρθε σε δύσκολη θέση όταν άκουσε την απορία του Γιουέρι Μουσεβένι. «Είναι για ποδόσφαιρο;», τον ρώτησε ο ηγέτης της Ουγκάντας, κοιτάζοντας τα παπούτσια που κρατούσε. Ο Γουέστ έβγαλε το καπέλο, έξυσε το κεφάλι και του απάντησε: «Είναι για το γυμναστήριο, αλλά ετοιμάζουμε παπούτσια για ποδόσφαιρο». Πάντως, δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι παπούτσια, αφού η Καρντάσιαν φρόντισε να τα υπογράψει.

Ο ράπερ επισκέπτεται τη χώρα μαζί με τη σύζυγό του, για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο άλμπουμ του «Yandhi». Επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα, όμως ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι ήθελε πρώτα να πάει στην Αφρική για να «νιώσει την ενέργειά» της.

«Είχα επιτυχημένες συνομιλίες με το ζευγάρι για τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσουμε τον τουρισμό και τις τέχνες στην Ουγκάντα. Ευχαρίστησα τον Κάνιε για το δώρο του, τα λευκά sneakers» έγραψε ο πρόεδρος της Ουγκάντας στο Twitter, ο οποίος φρόντισε να δώσει στο ζευγάρι ονόματα από τη χώρα του. Ετσι, αποκάλεσε τον ράπερ «Κανιεσίγκιε» και την Καρντάσιαν «Κεμιγκίσα», δηλαδή «εκείνη που έχει τις ευλογίες του Θεού».

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP, Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνιε Γουέστ Κιμ Καρντάσιαν Ουγκάντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ