Νίκη της Εθνικής Ελπίδων (2-0) επί της Λευκορωσίας και πρόκριση στα πλέι οφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη της Εθνικής Ελπίδων (2-0) επί της Λευκορωσίας και πρόκριση στα πλέι οφ [βίντεο]

Η Εθνική Ελπίδων /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Χατζηγιοβάννη και του Μπουζούκη η Εθνική Ελπίδων που έπαιζε πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο κέρδισε με 2-0 την Λευκορωσία και προκρίθηκε στα μπαράζ πρόκρισης για το EURO2019.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Λευκορωσία , όμως θα παίξει την πρόκριση σε διπλούς αγώνες μπαράζ με αντίπαλο που θα αποφασιστεί στις προσεχείς ημέρες. Στο Περιστέρι, η Εθνική Ελπίδων ήθελε απλώς ένα βαθμό για να επικυρώσει την δεύτερη θέση (στο άλλο παιχνίδι η Κροατία έκανε περίπατο με 4-0 επί του Σαν Μαρίνο), αλλά πήρε τελικά τρεις.

Στο 20' ο Κυριακόπουλος έκανε καλή κούρσα από αριστερά, ο Χατζηγιοβάννης έβαλε σωστά σώμα και κεφάλι στην σέντρα και με όμορφο τρόπο έκανε το 1-0, με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής Ελπίδων. Η αποβολή του Πασαλίδη με δεύτερη κάρτα στο 31ο λεπτό (χάνει το πρώτο μπαράζ) χάλασε λίγο την εικόνα. Τελικά λίγο πριν το τέλος (82’) ο Βολκόφ βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής σε σέντρα του Μανθάτη και ο Μπουζούκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 που έμεινε ως το τέλος.

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Γαλανόπουλος, Βέργος (56' Κωτσόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Ανδρούτσος (33' Μαυρομάτης), Χατζηδιάκος, Μπουζούκης, Λήμνιος (71' Μανθάτης), Μασούρας

Λευκορωσία (Λιούντας Ρουμπούτις): Στσερμπίτσκι, Ιβάνοφ, Βολκόφ, Πετσένιν, Κλιμόβιτς, Αντιλέφσκι (44' Εμπόνγκ), Μπερεζκίν (73' Φεντόσοφ), Σεφτσένκο, Σέτσοφ, Μπεσμέρτνι (46' Μπακχάρ), Γκρομίκο

Η τελική βαθμολογία:

1. Κροατία 25 (31-5)

2. Ελλάδα 25 (26-5)

3. Τσεχία 16 (14-15)

4. Λευκορωσία 14 (11-14)

5. Μολδαβία 7 (8-23)

6. Σαν Μαρίνο 0 (1-29)

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνικη ελπιδων Ελλάδα Λευκορωσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ