Κωνσταντινούπολη: Τούρκοι αστυνομικοί μπήκαν στο προξενείο της Σ. Αραβίας -Ερευνες για την εξαφάνιση Κασόγκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Κωνσταντινούπολη: Τούρκοι αστυνομικοί μπήκαν στο προξενείο της Σ. Αραβίας -Ερευνες για την εξαφάνιση Κασόγκι [εικόνες]

Τούρκοι αστυνομικοί μπήκαν στο προξενείο της Σ. Αραβίας/ Φωτογραφία: AP- Emrah Gurel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τούρκοι αστυνομικοί μπήκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινώντας τις έρευνες στο κτίριο μετά την εξαφάνιση του Τζαμάλ Κασόγκι.

Κάποιοι από τους αστυνομικούς που πέρασαν τη σιδερένια πύλη του προξενείου ήταν ένστολοι και άλλοι φορούσαν πολιτικά. Στο μεταξύ, μέλη συνεργείου καθαρισμού μπήκαν στο προξενείο λίγο πριν από την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το CNN Turk, ερευνητές από την Τουρκία και από τη Σαουδική Αραβία ελπίζουν να εντοπίσουν ευρήματα για την τύχη του Κασόγκι. Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε, επικαλούμενο πηγές από το τουρκικό ΥΠΕΞ, ότι οι ερευνητές αναζητούν ίχνη DNA του δημοσιογράφου και θα πραγματοποιήσουν έρευνες και εντός του γειτονικού κτιρίου του προξενείου.

Οι ερευνητές αναζητούν ίχνη DNA του Κασόγκι
Ξεκίνησαν οι έρευνες της τουρκικής αστυνομίας στο προξενείο της Σ. Αραβίας
Αστυνομικοί πέρασαν την πύλη του προξενείου το απόγευμα της Δευτέρας

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP, DPA
Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ