Χωρίς διαβατήριο θα περνούν τα σύνορά τους Αλβανοί και Σκοπιανοί - iefimerida.gr

Χωρίς διαβατήριο θα περνούν τα σύνορά τους Αλβανοί και Σκοπιανοί

διαβατήριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ισχύ τέθηκε σήμερα η συμφωνία με την οποία οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί, θα μπορούν να μεταβαίνουν στις δύο χώρες μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας στα σύνορα.

Η ανακοίνωση έγινε από το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων, και πρόκειται για την συμφωνία που είχε υπογραφεί τον περασμένο Δεκέμβριο, στα Τίρανα, από τους υπουργούς Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκσι και της Αλβανίας, Έντμοντ Χατζηνάστο.

«Η συμφωνία αυτή αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση των εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και επιτρέπει στους πολίτες των δύο φιλικών χωρών να αναπτύξουν ακόμη μεγαλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους. Παράλληλα, η συμφωνία συμβάλει στην εμβάθυνση των οικονομικών σχέσεων και στην ανάπτυξη του τουρισμού και της οικοδόμησης φιλικών σχέσεων, στο πνεύμα των ευρωπαϊκών αξιών», αναφέρεται ακόμη σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ