Ο πρίγκιπας Τζορτζ στην πιο αυθόρμητη στιγμή του: Φεύγει χοροπηδώντας από το γάμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Τζορτζ στην πιο αυθόρμητη στιγμή του: Φεύγει χοροπηδώντας από το γάμο [βίντεο]

Πρίγκιπας Τζορτζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στο γάμο του θείου του, πρίγκιπα Χάρι, με την Μέγκαν Μαρκλ, να ήταν κάπως... βαρύς, στο γάμο της θείας του, όμως, πριγκίπισσας Ευγενίας, ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν κάτι παραπάνω από ευδιάθετος.

Με διάθεση για σκανταλιές, έτοιμος για... όλα ανά πάση στιγμή, έχοντας στο πλευρό του την... μέντορα στον κόσμο της σκανδαλιάς εξαδέλφη του Σαβάνα Τίνταλ και τραβώντας από κοντά και την αδελφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεσάλωσε στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Από τη στιγμή που κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ανέβηκε τα σκαλιά μοιράζοντας χαμόγελα, ως το... συνωμοτικό ύφος μέσα στην εκκλησία, όπου φαινόταν να υπακούει στις... διαταγές σκανταλιάς της εξαδέλφης του Σαβάνα Τίνταλ, ο μικρός Τζορτζ φαινόταν ιδιαίτερα... ανεβασμένος και με διάθεση να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Φούσκωνε και ξεφούσκωνε μάγουλα, σαν ψάρι, έβαζε το χέρι του μπροστά στο στόμα του εκστασιασμένος από αυτά που άκουγε από την εξαδέλφη του Σαβάνα μοίραζε πονηρά χαμόγελα. Το ίδιο και λίγο αργότερα, όταν πόζαρε για τις νυφικές οικογενειακές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Ευγενίας με βλέμμα αλά «Ντένης ο Τρομερός».

H μέντορας Σαβάνα πρέπει να του πρότεινε κάτι πολύ... εξτρίμ
Βλέμματα στην άλλη πλευρά της εκκλησίας
Φούσκωνε ξεφούσκωνε τα μάγουλα...

Από τα στιγμιότυπα που χάθηκαν, αυτό που ο πρίγκιπας Τζορτζ μετά το γάμο, μαζί με τα υπόλοιπα παρανυφάκια επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο για να πάει στο κτίριο του κάστρου των Γουίνδσορ όπου θα γινόταν η φωτογράφιση. Μέσα στην υπερένταση, εκστασιασμένος, μπήκε στο αυτοκίνητο χοροπηδώντας.

Prince George skips into a car after the wedding of Princess Eugenie and Jack Brooksbank https://t.co/AEeYnLZJZy pic.twitter.com/VD2QZnNbp0

Φυσικά, η αδελφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν πήγε πίσω. Αφού έφαγε την τούμπα της ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, ξαναφόρεσε το χαμόγελό της και δεν έπαψε στιγμή να χαιρετάει τα πλήθη. Από τα πιο ωραία καρέ, το ύφος των μικρών Κέιμπριτζ στη γαμήλια φωτό της Ευγενίας: Στη μία πόζαραν με πλατύ χαμόγελο, στην άλλη, προφανώς αποκαμωμένα, είχαν γύρει το ένα στον ώμο του άλλου λίγο πριν τη... διάλυση.

Με το καλύτερο χαμόγελο στην πρώτη φωτό
Αποκαμωμένοι μικροί πρίγκιπες...
Μπηκε στην εκκλησία τραγουδώντας το God save the Queen
Mε οδηγό την Σαβάνα
Σαρλότ και Τζορτζ έτοιμοι για όλα
Προσπαθώντας να μπουν σε σειρά, στα σκαλιά της εκκλησίας
Η Σάρλοτ δεν έπαψε στιγμή να χαιρετάει
Η Σαβάνα οδηγός για τα μικρά πριγκιπόπουλα
Το βλέμμα του Τζορτζ μιλάει για τις διαθέσεις του
Οπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του είναι αδύνατον ένα πεντάχρονο όπως ο Τζορτζ να μπει σε καλούπια
Ο αυθορμητισμός ενός παιδιού μπαίνει πάνω από το πρωτόκολλο
Ο μικρός Τζορτζ, πάντως, έδειξε και στο γάμο της Ευγενίας να υπακούει πιστά την εξαδέλφη Σαβάνα Τίνταλ, με την οποία πολλές φορές ο φακός τους έχει συλλάβει σε ντουέτο σκανταλιάς
Ο πρίγκιπας Τζορτζ στην πιο αυθόρμητη στιγμή του: Φεύγει χοροπηδώντας από το γάμο [βίντεο] | iefimerida.gr 15
Η κοινωνικότατη Σάρλοτ δεν σταμάτησε να χαιρετάει
Και να φτιάχνει τα μαλλιά της όπως κάθε κορίτσι

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ