Μια γυναίκα μετέτρεψε την μεγάλη συλλογή με τα βιβλία της σε τέχνη -Οι απίθανες φωτογραφίες στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια γυναίκα μετέτρεψε την μεγάλη συλλογή με τα βιβλία της σε τέχνη -Οι απίθανες φωτογραφίες στο Instagram [εικόνες]

Η λάτρης των βιβλίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι το διάβασμα μάς κάνει καλό και είναι σημαντικό για την εξέλιξή μας.

Είναι χαλαρωτικό, μια καλή άσκηση για το μυαλό και το νου μας και δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να περιορίσουμε το άγχος.

Η Ελίζαμπεθ Σαγκάν μοιράζεται την αγάπη της για τα βιβλία με τους 94 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram εδώ και πολύ καιρό.

Ανήκει στους αμετανόητους λάτρεις των βιβλίων που δεν χάνουν ευκαιρία να ανοίξουν βιβλίο και να χαθούν στις σελίδες του.

Ποτέ δεν σταματάει να εκπλήσσει με τα ευφάνταστα και δημιουργικά σενάριά της. Ολα ξεκίνησαν όταν η Ελίζαμπεθ ξεκίνησε να μοιράζεται με τον κόσμο τα αγαπημένα της βιβλία και στην πορεία άρχισε να δημιουργεί βιβλιοθήκες με αυτά τα βιβλία και να βγάζει φωτογραφίες.

Η αγάπη της για τα βιβλία μετατράπηκε πηγή έμπνευσης για απίθανες φωτογραφίες.

Καθώς εξοικειωνόταν όλο και περισσότερο με την ιδέα, οι φωτογραφίες της άρχισαν να γίνονται πιο περίπλοκες και εφευρετικές.

Δείτε τις φωτογραφίες μιας βιβλιοφάγου η οποία μετέτρεψε την μεγάλη συλλογή με τα βιβλία της σε τέχνη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλία Τέχνη instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ