Το χολιγουντιανό, το σέξι, το... vintage: Συνέκριναν τα φορέματα που φόρεσαν στη δεξίωση του γάμου τους Κέιτ, Μέγκαν, Ευγενία [εικόνες] - iefimerida.gr

Το χολιγουντιανό, το σέξι, το... vintage: Συνέκριναν τα φορέματα που φόρεσαν στη δεξίωση του γάμου τους Κέιτ, Μέγκαν, Ευγενία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το μεταξωτό ζακάρ νυφικό με τη πελώρια ουρά, το νυφικό της πριγκίπισσας Ευγενίας απείχε πολύ από αυτά της δούκισσας του Σάσεξ αλλά και της Κέιτ Μίντλετον.

Τι συνέβη όμως με τα φορέματα που επέλεξαν τα τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας να φορέσουν στην δεξίωση του γάμου τους; Κι εδώ οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Η πρίγκιπισσα Ευγενία στο δεύτερο φόρεμα της ημέρας, απέφυγε να τηρήσει την παράδοση και αποφάσισε να εμπιστευτεί έναν Αμερικανό σχεδιαστή και συγκεκριμένα τον Zac Posen.

Σε αντίθεση με τις προκατόχους της, η Ευγενία επέλεξε ένα απαλό ροζ χρώμα και όχι λευκό για την βραδινή δεξίωσή της στο The Royal Lodge στο κάστρο Γουίνσδορ.

Και το φόρεμα αυτό απείχε πολύ από το λαμπερό λευκό Stella McCartney της Μέγκαν Μαρκλ, τον περασμένο Μάιο. Το μίνιμαλ φόρεμα που σχεδίασε ο οίκος ταίριαζε απόλυτα στον χαρακτήρα της δούκισσας του Σάσεξ. Καθαρές γραμμές για ένα κορίτσι από την Καλιφόρνια που θέλει να δείξει την σιλουέτα της, με μια σέξι απλότητα χωρίς όμως να προκαλεί αρνητικά.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, από την άλλη, επέλεξε κι αυτή τόσο για το νυφικό της όσο και για το φόρεμα που φόρεσε στη δεξίωση τον οίκο Stella McCartney. Το μακρύ, στράπλες σατέν φόρεμα με λαιμόκοψη στο σχήμα καρδιάς και διακοσμημένη ζώνη. Έπρεπε το φόρεμά της να είναι πιο συντηρητικό και πιο βασιλικό (ας μην ξεχνάμε ότι ο σύζυγός της είναι τρίτος στη διαδοχή του θρόνου).

Όσον αφορά στην Ευγενία, επέλεξε έναν Αμερικανό σχεδιαστή που δημιουργεί φορέματα αξίας πάνω από 16.000 ευρώ, αν και το φόρεμά της – σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ίδια- είναι πιθανό να στοίχισε πολύ περισσότερο.

Το φόρεμα της Ευγενίας είχε κάτι από την παλιά γοητεία του Χόλιγουντ με ένα φόρεμα που ήταν υπερβολικά στενό στη μέση – ήθελε να δείξει τις προσπάθειές της να χάσει κιλά.

Όπως και το νυφικό της, έτσι κι αυτό, είχε άνοιγμα στην πλάτη για να δείχνει την πλάτη της. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε ότι ο Posen εμπνεύστηκε από την ομορφιά του Γουίνσδορ και της γύρω περιοχής, προσθέτοντας πως το χρώμα του φορέματος αντικατόπτριζε το άνθισμα ενός αγγλικού τριαντάφυλλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ