Αρναούτη: Θα καταθέσω αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη και σε όσους με δυσφήμισαν - iefimerida.gr

Αρναούτη: Θα καταθέσω αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη και σε όσους με δυσφήμισαν

Η Μίνα Αρναούτη/Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση για την ηθική και σωματική της βλάβη διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη, μετά το ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016, που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η ίδια, απαντά επίσης σε όσους την κατηγόρησαν μαζί με την Φρόσω Κυριάκου, που επέβαινε μαζί της στο μοιραίο τζιπ, ότι ευθύνεται για το τροχαίο. «Δεν νιώθω τύψεις ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος, ότι αντιλήφθηκα κάτι και δεν έπραξα σωστά. Εκατό φορές να ξαναγινόταν αυτό, το ίδιο πράγμα θα έκανα», λέει η Μίνα Αρναούτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

«Θα καταθέσω άμεσα τα απαιτούμενα έγγραφα για να λάβω την αποζημίωση μου από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού για την ηθική και σωματική μου βλάβη. Ακόμη θα καταθέσω αγωγή σε όσους με συκοφάντησαν και με δυσφήμησαν, όπως και σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή», αναφέρει η ίδια στη συνέντευξή της.

Τι συνέβη εκείνο το βράδυ

«Ο Παντελής έκανε πρόβες για την πρεμιέρα του και είπε να έρθει εκεί που ήμασταν με τη Φρόσω, όπου καθίσαμε και τα λέγαμε. Ήταν και το θέμα με το τραγούδι που είχε γράψει για την Κύπρο, ήταν λίγο προβληματισμένος, αλλά έλεγε και τα αστεία του», λέει η Μίνα Αρναούτη και προσθέτει:

«Ο Παντελής μας είπε να πάμε στο σπίτι ενός φίλου του να παίξουμε χαρτιά και πήγαμε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι πηγαίνοντας σε ένα “σπίτι”, δεν θα είναι σπίτι και ότι θα καταλήξω σε τροχαίο. Δεν είχα ξαναμπεί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής και δεν είχα ξαναπάει σε λέσχη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ