Σκουρλέτης: Παραμένει «μεγάλο πολιτικό ζήτημα» η υπόθεση Καμμένου - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Παραμένει «μεγάλο πολιτικό ζήτημα» η υπόθεση Καμμένου

Ο γραμματέας του Σύριζα Πάνος Σκουρλέτης δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μεγάλο πολιτικό ζήτημα» χαρακτήρισε ο Πάνος Σκουρλέτης τη στάση του Πάνου Καμμένου με αφορμή τη διαφωνία του στην Συμφωνία των Πρεσπών και τις συνεχείς δηλώσεις του περί αποχώρησης απο την κυβέρνηση όταν η συμφωνία έρθει στην Βουλή.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στην ΕΡΤ, λίγο μετά την παρουσία στην κρατική τηλεόραση του υπουργού Αμυνας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αντίφαση» απ' την πλευρά του κ. Καμμένου, την οποία, όπως είπε, «οφείλει να τη ξεδιαλύνει».

«Αυτό έχει μια μεγάλη αντίφαση. Πώς έρχεσαι και υπονομεύεις την προσπάθεια και προτάσσεις την γνωστή από πριν διαφωνία. Νομίζω είναι μεγάλο πολιτικό ζήτημα», είπε και συμπλήρωσε ότι «είναι μεγάλο πολιτικό ζήτημα ένας απ' τους πρώτους υπουργούς και εταίρους της κυβέρνησης να έχει τέτοια διαφωνία».

Ωστόσο, σχολίασε ότι «είναι θετικό ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις, πρώτα απ' όλα ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις και δεύτερον ότι την κύρια ευθύνη για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο άλλων συνεργασιών απο την παρούσα Βουλή, σε περίπτωση που ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. κάνει πράξη αυτά που λέει, είπε: «Θεωρώ ότι υπάρχει πλειοψηφία τόσο για τη συμφωνία των Πρεσπών όσο και να μην χάσει την ψήφο εμπιστοσύνης η παρούσα κυβέρνηση, αν τεθεί τέτοιο ζήτημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ