Δούρου: Να μην εργαλειοποιήσουμε το θέμα της ΕΡΤ για εσωκομματικές διακρίσεις - iefimerida.gr

Δούρου: Να μην εργαλειοποιήσουμε το θέμα της ΕΡΤ για εσωκομματικές διακρίσεις

Η Ρένα Δούρου/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με αιχμή τις προκλήσεις -σε προγραμματικό αλλά και οργανωτικό επίπεδο- η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου πρότεινε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προγραμματικό Συνέδριο.

Όπως είπε μεταξύ άλλων η κ. Δούρου: «Δεν μας πρέπει και δεν έχουμε την πολυτέλεια να εργαλειοποιήσουμε το θέμα της ΕΡΤ για εσωκομματικές διακρίσεις».

Αναφερθείσα στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι «το 2012 η επιλογή να πάμε με τους ΑΝΕΛ στήθηκε σε προγραμματική σύγκλιση. Η σύγκλιση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ έγινε γιατί ξεκαθαρίσαμε ότι στην εξωτερική πολιτική θα έχουμε διαφορετική άποψη από ότι στους δημοσιονομικούς δείκτες».

Η ίδια εκτίμησε ότι στις εκλογές που έρχονται «Θα έχουμε τεκτονικές αλλαγές εντός Κοινοβουλίου» και κάλεσε εκ νέου το κόμμα να πάει «έγκαιρα σε Προγραμματικό συνέδριο».

Σε ό,τι αφορά τέλος στα οργανωτικά, ευχήθηκε «η εκλογή του νέου οργάνου να είναι η απαρχή που χρειάζεται ένα κόμμα, χωρίς πιστοποιητικά αριστεροσύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρένα Δούρου ΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ