Nations League: Οι Ολλανδοί ισοπέδωσαν με 3-0 τους Γερμανούς - iefimerida.gr

Nations League: Οι Ολλανδοί ισοπέδωσαν με 3-0 τους Γερμανούς

Και πώς να μην πανηγυρίζουν οι Ολλανδοί...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Γερμανίας συνεχίζεται...

Η «νατσιονάλμανσαφτ» γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία στη «Johan Cruijff Arena» του Άμστερνταμ, δεχόμενη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ δεν έχει δικαιολογία για την εμφάνισή της, καθώς αγωνίστηκε σχεδόν με πλήρη σύνθεση. Αντίθετα, οι «οράνιε» του Ρόναλντ Κούμαν εντυπωσίασαν και δείχνουν να ξαναβρίσκουν το δρόμο τους, ύστερα από την περίοδο «ύφεσης» των τελευταίων ετών.

Η Κύπρος προηγήθηκε στη Βουλγαρία, αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ, μα έφυγε ηττημένη από το «Vasil Levski». Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας κάνει το 0-1 με τον Κάστανο, αλλά στην επανάληψη δέχθηκαν δύο τέρματα σε ένα δεκάλεπτο και θα επιστρέψουν στη μεγαλόνησο άπρακτοι, καθώς άφησαν την προσπάθειά τους ημιτελή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nations league Ολλανδία Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ