Nations League: Ιστορική ημέρα για το Γιβραλτάρ -Πρώτη νίκη σε επίσημο ματς - iefimerida.gr

Nations League: Ιστορική ημέρα για το Γιβραλτάρ -Πρώτη νίκη σε επίσημο ματς

Φάση από το ματς / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορική ημέρα, εφεξής, θα είναι η 13η Οκτωβρίου 2018 για το ποδόσφαιρο του Γιβραλτάρ, καθώς κατέγραψε την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε επίσημο αγώνα (μετρούσε μία με τη Λετονία σε φιλικό). Το κρατίδιο, που μετέχει στη League D του Nations League, νίκησε 1-0 την Αρμενία εκτός έδρας, με πέναλτι του Τσιπολίνα.

Σε άλλα ματς, η Τσεχία πέρασε νικηφόρα με 2-1 από τη Σλοβακία για τον πρώτο όμιλο στη League B, σημειώνοντας την πρώτη επιτυχία της στη διοργάνωση. Με γκολ του Σέλνες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Νορβηγία νίκησε 1-0 την Σλοβενία και διπλασίασε τις επιτυχίες της στον 3ο όμιλο της League C. Η Γεωργία (League D, 1ος όμιλος), τέλος, επικράτησε με 3-0 της Ανδόρας στην Τιφλίδα, κάνοντας το «3Χ3», ενώ για το ίδιο γκρουπ Λετονία και Καζακστάν έμειναν στο 1-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nations league ιστορικό Γιβραλτάρ νικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ