Τελικά με το τζάκετ της η Μελάνια ήθελε όντως να στείλει ένα μήνυμα -Σε ποιους αναφερόταν [εικόνες] - iefimerida.gr

Τελικά με το τζάκετ της η Μελάνια ήθελε όντως να στείλει ένα μήνυμα -Σε ποιους αναφερόταν [εικόνες]

Η Μελάνια Τραμπ με το περιβόητο τζάκετ της. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον περασμένο Ιούνιο, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ σόκαρε τον κόσμο φορώντας ένα σακάκι που έγραφε: «Πραγματικά δεν με νοιάζει. Εσένα;» για να εμφανιστεί σε ένα κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών στο Τέξας.

Η επίσκεψη αυτή ήρθε εν μέσω οργής για την μεταναστευτική πολιτική «μηδενικής ανοχής» της κυβέρνησης του Τραμπ με τον διαχωρισμό των μη νόμιμων μεταναστών γονέων από τα παιδιά τους. Αντιμέτωπος με την παγκόσμια κατακραυγή, ο Τραμπ υπέγραψε τελικά μια εκτελεστική εντολή που αντέστρεφε την δική του πολιτική.

Η Μελάνια με το τζάκετ της αυτό ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στα ΜΜΕ

Η σύζυγός του πυροδότησε την αντιπαράθεση την επόμενη μέρα με το τζάκετ της, το οποίο επικρίθηκε από πολλούς ως «αναίσθητο».

Κι ενώ η διευθύντρια επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας, Στέφανι Γκρίσαμ, είπε τότε ότι το σακάκι της ήταν απλά ένα σακάκι και δεν υπήρχε κάποιο κρυμμένο νόημα πίσω από αυτό, η ίδια η Μελάνια, τώρα λέει κάτι διαφορετικό.

Κατά την διάρκεια της πρώτης της συνέντευξης ως Πρώτης Κυρίας στο ABC News, η Μελάνια Τραμπ εξήγησε πως με το σακάκι αυτό, όντως ήθελε να στείλει ένα μήνυμα.

«Φόρεσα το τζάκετ για να ανέβω και να κατέβω από το αεροπλάνο» εξήγησε η κυρία Τραμπ. «Και αφορούσε στους ανθρώπους και την μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ήθελα να τους δείξω ότι δεν με νοιάζει. Δεν θα με σταματήσετε από το να κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό».

«Θα προτιμούσα τα ΜΜΕ να επικεντρώνονταν σε όσα έχω κάνει και όχι στο τι φοράω» δήλωσε η Πρώτη Κυρία στην συνέντευξή της

«Ήταν ένα είδος μηνύματος» παραδέχεται η Πρώτη Κυρία. «Θα προτιμούσα να είχαν επικεντρωθεί σε αυτό που κάνω και στις πρωτοβουλίες μου και όχι σε τι φοράω».

Η αποκάλυψη της Μελάνια επιβεβαιώνει το τουίτ που είχε αναρτήσει ο σύζυγός της, που έλεγε ότι όντως ήταν ένα μήνυμα το συγκεκριμένο σακάκι.

«'Πραγματικά δεν με νοιάζει. Εσένα;’ γράφει στην πίσω πλευρά του τζάκετ της Μελάνια, αναφερόμενο στα Ψεύτικα ΜΜΕ. Η Μελάνια έμαθε πόσο ανέντιμοι είναι και δεν την νοιάζει πια» είχε γράψει τότε ο Τραμπ.

Παρά τις αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία λέει ότι εστίαζε στα παιδιά.

«Το είδα στις ειδήσεις και αντέδρασα αμέσως» δήλωσε η Μελάνια όταν ρωτήθηκε γιατί επισκέφθηκε το κέντρο κράτησης. «Είναι απαράδεκτο να βλέπω παιδιά και γονείς να χωρίζονται. Ήταν σπαρακτικό. Και αντέδρασα με την δική μου φωνή. Πήγα στα σύνορα».

Όσο για το τι θα έλεγε στις οικογένειας που υποφέρουν από την πολιτική μηδενικής ανοχής, η κυρία Τραμπ, δήλωσε: «Θα τους πω να μείνουν δυνατοί και πως θα έρθει η ώρα, όλα πρέπει να περάσουν μέσω του δικαστικού συστήματος»

Αναφορικά με τον σύζυγό της και την πολιτική του αυτή, είπε: «Δεν ήξερα ότι θα εφαρμοζόταν αυτή η πολιτική. Του είπα ότι την βρίσκω απαράδεκτη και το ίδιο ένιωσε κι αυτός».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ