Σαουδική Αραβία: Το Ριάντ διαψεύδει τις κατηγορίες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Κασόγκι - iefimerida.gr

Σαουδική Αραβία: Το Ριάντ διαψεύδει τις κατηγορίες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Κασόγκι

Ο Τζαμάλ Κασόγκι/ Φωτογραφία: AP- Hasan Jamali
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας διέψευσε τις κατηγορίες αναφορικά με τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες το υπουργείο Εσωτερικών.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι οι ισχυρισμοί που κάνουν λόγο για εντολές για τη δολοφονία του Κασόγκι είναι «ψευδείς» που έχουν στόχο την κυβέρνηση, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Χθες παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει συνομιλήσει με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, αλλά θα επικοινωνήσει σύντομα για την υπόθεση.

Η Σαουδική Αραβία επιβεβαίωσε ότι συγκρότησε μια κοινή ομάδα εργασίας με την Τουρκία προκειμένου να ερευνήσει και να αποκαλύψει τις συνθήκες της εξαφάνισης του Σαουδάραβα δημοσιογράφου στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΖΑΜΑΛ ΚΑΣΟΓΚΙ ΗΠΑ Σαουδική Αραβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ