Γεννηματά: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έστησαν παραμάγαζο στην ΕΡΤ -Θα αποκαταστήσουμε τη Δημόσια Τηλεόραση - iefimerida.gr

Γεννηματά: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έστησαν παραμάγαζο στην ΕΡΤ -Θα αποκαταστήσουμε τη Δημόσια Τηλεόραση

Συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με την Ενωση Εργαζομένων ΕΡΤ -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την «απαράδεκτη» όπως την χαρακτήρισε, εικόνα της σημερινής ΕΡΤ έκανε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα με την Ένωση Εργαζομένων της ΕΡΤ και επεσήμανε ότι «δυστυχώς είναι απαράδεκτη η σημερινή εικόνα της». Οπως τόνισε «στην ΕΡΤ έχει στηθεί ένα παραμάγαζο εις βάρος των εργαζόμενών της, που την μετατρέπει σε εργαλείο φθηνής προπαγάνδας των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕ» σημειώνοντας ότι «οι ευθύνες βαραίνουν τους Υπουργούς, την Διοίκηση, την παραδιοίκηση της ΕΡΤ».

Οπως υπενθύμισε «η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό λαό, χρηματοδοτείται από το υστέρημά του.

Οφείλει επομένως να είναι αντικειμενική, ποιοτική, ανοιχτή σε όλες τις απόψεις, να λειτουργεί με διαφάνεια και λογοδοσία».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε δε ότι «εμείς πιστεύουμε στον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης. Και θα αγωνιστούμε για να αποκατασταθεί, να γίνει αυτό που της αξίζει» για να καταλήξει: «Γι’ αυτό και σταθήκαμε απέναντι στο «εμπάργκο» της Ν.Δ., που υποκρύπτει την ίδια ακριβώς απαράδεκτη και αντιδημοκρατική λογική με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με την Ενωση Εργαζομένων ΕΡΤ -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ