Η Εφ.Συν. «τσακώνεται» με τον Καμμένο: Να είναι προσεκτικός - iefimerida.gr

Η Εφ.Συν. «τσακώνεται» με τον Καμμένο: Να είναι προσεκτικός

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις Καμμένου που έγιναν μέσω twitter και που διέψευδε το ρεπορτάζ της Εφ.Συν. περι τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό, έδωσε πρίν απο λίγο η εφημερίδα.

Και όχι μόνο επιμένει στο ρεπορτάζ της αλλά σημειώνει οτι είναι προς διερεύνηση γιατί ο υπουργός Αμυνας αναφέρεται μόνο στην Εφ.Συν. ενώ η είδηση γράφτηκε και σε άλλα ΜΜΕ.

Επίσης σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί η εφημερίδα που πρόσκειται στον Σύριζα και για τις αιχμές που άφησε ο Πάνος Καμμένος για «πολιτικο επιχειρηματικά συμφέροντα» που διοχέτευσαν την είδηση στην εφημερίδα.

Οφείλει να φανερώσει τα κέντρα για τα οποία κάνει λόγο, γράφει η Εφ.Συν. Διαφορετικά θα μας υποχρεώσει να προβούμε στους χαρακτηρισμούς που αρμόζουν σε παρόμοιες περιπτώσεις...

Καταλήγοντας, η απάντηση της Εφ.Συν. στον Πάνο Καμμένο, αναφέρει οτι δεν δικαιούται ως υπουργός να καταθέτει σε επίσημες επαφές του προσωπικές απόψεις, αφού εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ενώ για την αποκάλυψη Καμμένου περί των αμερικανικών βάσεων που ήδη λειτουργούν στην Ελλάδα, γράφει: Τότε τι πήγε να τάξει ο Καμμένος στους αμερικανούς; Κάτι που ήδη έχουν; Ας μην υποτιμά την νοημοσύνη μας..

Γράφει η Εφ.Συν. σε απάντηση στο tweet Καμμένου:

1. Ο υπουργός μιλάει για ψευδή δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας αλλά δεν αναφέρεται σε τίποτα απ' όσα γράψαμε παρά μόνο στο ότι μετά τις επίμαχες δηλώσεις του στις ΗΠΑ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ίδιο και στον πρωθυπουργό με πρωτοβουλία του τελευταίου. Σε ότι μας αφορά η είδηση αυτή είναι απολύτως διασταυρωμένη. Γράφτηκε δε και σε άλλα ΜΜΕ- ηλεκτρονικά και έντυπα. Το γιατί ο κ. Καμμένος προτιμάει να αναφερθεί μόνο στην ΕΦΣΥΝ είναι ζήτημα προς διερεύνηση.

2. Ο υπουργός αναφέρεται σε κέντρα που κατά τη γνώμη του διοχέτευσαν δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας. Αν αυτή είναι η δική του σχέση με εφημερίδες κι αν μόνο αυτό τον τρόπο γνωρίζει ως πηγή δημοσιευμάτων, προφανώς κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια. Δεν μας αφορά. Οφείλει όμως να είναι προσεκτικός όταν μιλά για την «Εφ.Συν.». Και το κυριότερο οφείλει να φανερώσει τα κέντρα για τα οποία κάνει λόγο. Διαφορετικά θα μας υποχρεώσει να προβούμε στους χαρακτηρισμούς που αρμόζουν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν το επιθυμούμε.

3. Στις ΗΠΑ ο κ. Καμμένος πήγε ως υπουργός της κυβέρνησης. Προσωπικές απόψεις μπορεί να έχει όσες θέλει. Ας τις καταθέτει όπου θέλει στις ιδιωτικές του συναντήσεις. Όχι στις επίσημες επαφές που έχει ως υπουργός και εκπρόσωπος της χώρας.

4. Οι περίφημες βάσεις λειτουργούν; Σοβαρά; και τότε τι πήγε να τάξει στους Αμερικανούς Κάτι που ήδη έχουν; Ας μην υποτιμά την νοημοσύνη μας ο κ. Καμμένος. Δεν τιμά κανένα. Και κυρίως τον ίδιο.

Το tweet Καμμένου:

Η Εφ.Συν. «τσακώνεται» με τον Καμμένο: Να είναι προσεκτικός | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ