Δύο γκολ σε φιλικό ο Γιουσέιν Μπολτ -Εφυγε σαν σφαίρα και σκόραρε! [βίντεο] - iefimerida.gr

Δύο γκολ σε φιλικό ο Γιουσέιν Μπολτ -Εφυγε σαν σφαίρα και σκόραρε! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βήμα πιo κοντά στην πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού ονείρου του, βρίσκεται ο Γιουσέϊν Μπολτ.

Ο διάσημος Τζαμαϊκανός που θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δοκιμάζεται τις τελευταίες εβδομάδες από την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς και στον σημερινό φιλικό αγώνα με την Σάουθ Γουέστ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο πήρε θέση βασικού, αλλά σκόραρε δύο φορές εκ των οποίων την μία με εντυπωσιακό τρόπο!

Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100μ και 200μ, δέχθηκε μία ψηλοκρεμαστή πάσα από συμπαίκτη του, κοντρόλαρε την μπάλα και παρά το μαρκάρισμα του αμυντικού, μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και με ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και όπως είναι φυσικό, αμέσως μετά, ο Μπολτ έσπευσε να πανηγυρίσει με τον χαρακτηριστικό τρόπο, όπως το έκανε και όταν κυριαρχούσε στους στίβους. Οσον αφορά στο δεύτερο γκολ, ο Μπολτ εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του τερματοφύλακα, πλασάροντας προ κενής εστίας.

Τώρα πλέον, ο διάσημος αστέρας του αθλητισμού, περιμένει με αγωνία την απόφαση του προπονητή του, Μάικ Μούλβεϊ, σχετικά με το εάν θα του προσφέρει συμβόλαιο, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα στην Αυστραλία αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Δείτε τα γκολ του Μπολτ:

Here it is, @usainbolt, the footballer, scores his maiden Mariners goal. What a moment! Don't think limits! ⚡️ #SWSvCCM #CCMFC ?@FOXFOOTBALL pic.twitter.com/X7zrqmrYCZ

BOLT HAS HIS BRACE! ⚡️

That's two goals tonight for @usainbolt!! What a moment in sport, don't think limits! #CCMFC ? @FOXFOOTBALL pic.twitter.com/0NeIH9i49V

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουσέιν Μπολτ Ποδόσφαιρο γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ