Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον - «Εσβησε» την συντηρητική Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον - «Εσβησε» την συντηρητική Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα φούξια φόρεμα επέλεξε να φορέσει η Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, επισκιάζοντας την Μέγκαν Μαρκλ που ντύθηκε πιο συντηρητικά.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε ένα εκπληκτικό και τολμηρό – όσον αφορά στο χρώμα – φόρεμα του οίκου Alexander McQueen και καπέλο Philip Treacy για την περίσταση, ασορτί βελούδινες γόβες και τσαντάκι.

Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον - «Εσβησε» την συντηρητική Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον - «Εσβησε» την συντηρητική Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

The Duchess of Cambridge Kate Middleton and Prince William arrive for #PrincessEugenie #RoyalWedding pic.twitter.com/iibxigDtzQ

Ενα σύνολο που την κολάκευε ιδιαιτέρως και τη φώτιζε: Το χρώμα της πήγαινε, τόνιζε το χαμόγελό της, προσέδιδε με το στιλ της μια ακόμη χαρούμενη νότα στην περίσταση. Σε σύγκριση με την Μέγκαν Μαρκλ δε, η οποία φόρεσε ένα μπλε σύνολο Givenchy σε blue navy, η Κέιτ Μίντλετον κέρδισε πόντους: Εμοιαζε πιο αέρινη, πιο χαρούμενη, πιο σύγχρονη, πιο άνετη. Η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε λίγο πιο συντηρητική.

Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ότι έχει καταλάβει απόλυτα πώς παίζεται το παιχνίδι, όπως έδειξε και με την τελευταία της εμφάνιση με το υπέροχο γκρι Erdem φόρεμα. Και το παίζει ο παιχνίδι όχι μόνο στιλιστικά... Ο φακός την έπιασε σε μια πιο τρυφερή στιγμή με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην εκκλησία, την ώρα που ο ένας έπιανε το χέρι του άλλου. Κάτι απλό και καθημερινό για όλους μας, όχι όμως και για την Κέιτ Μίντλετον η οποία τηρεί απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο που απαγορεύει αυστηρά κάτι τέτοιο. Προφανώς Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν διαπιστώσει πόσο ωραία περνάει στον κόσμο το γεγονός ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είναι πιο διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για το πρωτόκολλο και προσπαθούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, στα μέτρα του δυνατού, για τα δικά τους δεδομένα.

A sweet moment between Prince William and Kate Middleton! #RoyalWedding2 https://t.co/a7pqNEt6Ra pic.twitter.com/72mEsR5AhN

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον γάμος Alexander Mcqueen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ