OAEΔ: Συμπληρωματική προκήρυξη για ωρομισθίους εκπαιδευτικούς σε ΙΕΚ - iefimerida.gr

OAEΔ: Συμπληρωματική προκήρυξη για ωρομισθίους εκπαιδευτικούς σε ΙΕΚ

Τα γραφεία του ΟΑΕΔ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιων εκπαιδευτών, σύμφωνα με τις ανάγκες των ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Ηρακλείου Κρήτης, Βόλου, Κομοτηνής, Ωραιοκάστρου, ξεκινά τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, στις 08:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων, η οποία θα συνεχιστεί έως την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, στις 18:00.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται, στην ιστοσελίδα αιτήσεων εκπαιδευτικών , με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/Β΄/14-06-2018) απόφαση της υπουργού και του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνονται στην υπ΄ αριθμ. 69676/12-10-2018 συμπληρωματική προκήρυξη του ΟΑΕΔ, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΕΔ ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί ΙΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ