Reunion Ράντου-Λεκάκη-Μυριαγκού -Η επική φωτογραφία 20 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» [εικόνα] - iefimerida.gr

Reunion Ράντου-Λεκάκη-Μυριαγκού -Η επική φωτογραφία 20 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» [εικόνα]

Το καστ της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σειρά του σημάδεψε την παιδική και εφηβική μας ηλικία είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Όλοι μας έχουμε δει την κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα όταν βγήκε, πριν 20 χρόνια, αλλά και πολλές φορές σε επανάληψη. Ακόμη, την βλέπουμε, τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1.

Αγαπήσαμε τους πρωταγωνιστές, μάθαμε απ' έξω τις ατάκες, γελάσαμε μέχρι δακρύων ενώ για πάντα θα τους αποκαλούμε «Ελένη», «γκαρσόνα Β», «ταπεινό χαμομηλάκι» κτλ!

Οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς, Ελένη Ράντου, Μαρία Λεκάκη και Καλλιρρόη Μυριαγκού συναντήθηκαν μετά από 20 χρόνια!

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ’χω βρει ακόμα» στο θέατρο Βρετάνια, όπου παίζει η Μαρία Λεκάκη. Εκεί οι άλλες δύο ηθοποιοί παραβρέθηκαν για να την δουν και να την χειροκροτήσουν.

Δείτε την φωτογραφία με το reunion των τριών πρώην συμπρωταγωνιστριών στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ