Κυρίτσης για Καμμένο: Και στη Γερμανία οι κυβερνητικοί εταίροι δεν μιλιούνται καλά καλά - iefimerida.gr

Κυρίτσης για Καμμένο: Και στη Γερμανία οι κυβερνητικοί εταίροι δεν μιλιούνται καλά καλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή «Καλημέρα, Όλη μέρα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει με τον υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο, και τις δηλώσεις του για plan b στο Σκοπιανό.

Ανέφερε ότι ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης ήταν να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια, ο οποίος επετεύχθη, και πλέον μένει ο δεύτερος που είναι η διερεύνηση σκανδάλων διαφθοράς.

Με αφορμή το χάσμα που έχει προκύψει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο Γ. Κυρίτσης έκανε σύγκριση με τους κυβερνητικούς εταίρους στη Γερμανία, οι οποίοι δεν μιλιούνται καλά καλά. «Τσίπρας και Καμμένος θα συνεχίσουν να λένε καλημέρα», σχολίασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών είναι οι αρμόδιοι για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Για Airbnb: Ερώτηση για την ενοικίαση μέσω Airbnb κατέθεσαν 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος Κυρίτσης. Μιλώντας στον News 24/7 ζήτησε τη λήψη μέτρων για την προστασία των κατοίκων της πρωτεύουσας καθώς όπως είπε τα ενοίκια έχουν πάρει την ανιούσα, ενώ τείνει να αλλοιωθεί και ο χαρακτήρας της αστικής γειτονιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ