Ερευνα αποκαλύπτει το κατάλληλο ύφασμα για την επιλογή πιτζάμας που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς 15 λεπτά νωρίτερα - iefimerida.gr

Ερευνα αποκαλύπτει το κατάλληλο ύφασμα για την επιλογή πιτζάμας που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς 15 λεπτά νωρίτερα

Μια γυναίκα φοράει πιτζάμες στο κρεβάτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις βασικές αιτίες που μπορεί να σας προκαλέσουν αϋπνία ή δυσκολία να αποκοιμηθείτε και κακή ποιότητα ύπνου γενικότερα, πιθανώς να τις γνωρίζετε ήδη.

Δεν κάνει καλό να βλέπετε τηλεόραση ή να ασχολείστε με τον κινητό σας λίγο πριν κοιμηθείτε.

Δεν πρέπει να πίνετε καφέ ή ροφήματα με καφεΐνη μετά το μεσημέρι. Δεν πρέπει να γυμνάζεστε ή να εργάζεστε μέχρι αργά το βράδυ.

Μερικές φορές το να αποκοιμηθείτε δεν είναι τόσο απλό όσο θα θέλατε. Οι κοινωνικές πιέσεις έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους να μειώσουν τον μέσο όρο ανάπαυσης, γεγονός που συμβάλλει σε μια «παγκόσμια κρίση ύπνου», σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η χρόνια έλλειψη ύπνου αυξάνει τον κίνδυνο παχυσαρκίας, διαβήτη, υπέρτασης και καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Oταν ψάχνετε τις αιτίες για τις αϋπνίες σας, οι… συνήθεις ύποπτοι είναι πολλοί.

Ομως τώρα, ήρθε η στιγμή να μάθετε για ακόμα έναν παράγοντα που σας προκαλεί αϋπνίες και μάλλον δεν είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τις πιτζάμες σας!

Διαβάστε ποιο είναι το κατάλληλο ύφασμα για την επιλογή πιτζάμας που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε 15 λεπτά νωρίτερα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύπνος πιτζάμες ύφασμα έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ