H Nissan εξελίσσει τη νέα γενιά του 370Ζ - iefimerida.gr

H Nissan εξελίσσει τη νέα γενιά του 370Ζ

H νέα γενιά του 370Ζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 370Z είναι το κλασικό σπορ μοντέλο της Nissan και ήδη η ιαπωνική εταιρεία εξελίσσει την επόμενη γενιά του.

Η οποία αισθητικά θα αποτελεί μια μετα-μοντέρνα και πιο εμφατική εκδοχή της τρέχουσας. Ταυτόχρονα το πιο πιθανό είναι να υιοθετηθεί μια μορφή υβριδική τεχνολογίας, με ένα σύστημα ανάλογο με αυτή της BMW i8 να έχει τον πρώτο λόγο.
Το σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στο 370Z θα είναι μάλλον λιγότερο πολύπλοκο, ενώ θα υπάρχει «ηλεκτρική» τετρακίνηση. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης πάντως δεν θα είναι V6 όπως τώρα αλλά κατά πιθανότητα τετρακύλινδρος turbo 2.000 κυβικών, με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 400 ίππους.

Το πρωτότυπο του νέου 370Ζ αναμένεται του χρόνου στην έκθεση του Τόκιο, με το μοντέλο παραγωγής να ακολουθεί ένα χρόνο μετά. Παράλληλα υπάρχει έντονη φημολογία για συνεργασία της Nissan με τη Mercedes στο συγκεκριμένο τομέα -η γερμανική εταιρεία συνεργάζεται ήδη με το όμιλο Renault- Nissan- Mitsubishi- ίσως και σαν απάντηση στη σύμπραξη BMW και Toyota για τις νέες εκδοχές των Z4 και Supra αντίστοιχα.

H Nissan εξελίσσει τη νέα γενιά του 370Ζ  | iefimerida.gr 0
H Nissan εξελίσσει τη νέα γενιά του 370Ζ  | iefimerida.gr 1
H Nissan εξελίσσει τη νέα γενιά του 370Ζ  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nissan 370Ζ NISSAN
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ