Προεδρικό Μέγαρο: Η Περιστέρα στα λευκά, η χειραψία Τσίπρα-Στουρνάρα, οι ασπασμοί με Αχτσιόγλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Προεδρικό Μέγαρο: Η Περιστέρα στα λευκά, η χειραψία Τσίπρα-Στουρνάρα, οι ασπασμοί με Αχτσιόγλου [εικόνες]

Χαμόγελα και χειραψίες στο προεδρικό στη δεξίωση προς τιμήν του Γερμανού προέδρου -Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαλαρή και ευχάριστη ήταν η ατμόσφαιρα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κυρία Μπαζιάνα μπορεί να πόνταρε για ακόμη μία φορά στην ασφάλεια του λευκού, επιλέγοντας φόρεμα με μακριά μανίκια και ντεκολτέ με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, ωστόσο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα τολμηρή με το σκίσιμο που είχε. Τα μαλλιά της τα είχε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ για το μακιγιάζ προτίμησε γήινους τόνους με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Προς το Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο που παρέθεσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου, Φ.Β. Σταϊνμάιερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις 11 Οκτ, 2018 στις 1:31 μμ PDT

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συστήνει στον Γερμανό πρόεδρο την σύζυγο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου προτίμησε το κλασικό μαύρο. Αντήλαξε θερμό ασπασμό με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα υπό το χαμογελαστό βλέμμα της Περιστέρας Μπαζιάνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ασπάζεται την Εφη Αχτσιόγλου υπό το βλέμμα της Περιστέρας Μπαζιάνα -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Χαογελαστή η σύζυγος του πρωθυπουργού παρακολουθεί τον ασπασμό Τσίπρα-Αχτσιόγλου -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αίσθηση προκάλεσε επίσης το χαμογελαστό ενσταντανέ και η χειραψία που αντήλλαξαν ο πρωθυπουργός με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Χαμόγελα στη χειραψία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάννη Στουρνάρα παρά τις «σκιές» στις σχέσεις τους -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου επέλεξε μπορντό μπλούζα με φλοράλ φούστα στην ίδια απόχρωση, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό κολιέ.

Πρόποση του πρωθυπουργού προς τον Β. Στάινμάγερ υπό το βλέμμα της συζύγου του Ελληνα προέδρου της Δημοκρατίας -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η πρώτη κυρία της Γερμανίας κα Ελκε Μπύντενμπεντερ επέλεξε ταγέρ σε μπλε ελεκτρίκ απόχρωση.

Ο ΠτΔ με την σύζυγο του προέδρου της Γερμανίας -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τον διαχρονικό συνδυασμό του άσπρου-μαύρου προτίμησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Με λευκό τοπ και ασορτί σακάκι, το οποίο ταίριαξε με μαύρο παντελόνι. Τα μαλλιά της τα είχε κομψό σινιόν, με τη φράντζα να δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαμογελαστή μπροστά από τα κορίτσια με παραδοσιακές στολές -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ιδιαίτερα κομψή ήταν η πρέσβειρα της Unesco και πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία πέρασε την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου με μπλε βελούδινο φόρεμα με έξω τους ώμους και λαμπερά κοσμήματα.

Ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας συνομιλεί με τον Γερμανό πρόεδρο και τον Πρ. Παυλόπουλο -Αριστερά η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πίσω της η Ντόρα Μπακογιάννη και δεξιά ο Α/ΓΕΕΘΑ Ευ. Αποστολάκης --Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου

Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικοπούλου, από την άλλη προτίμησε μαύρο φόρεμα με τον ένα ώμο έξω, το οποίο στο επάνω μέρος είχε αστραφτερές λεπτομέρειες.

Προκόπης Παυλόπουλος και Β. Σταϊνμάγερ τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους
Ο Πρωθυπουργός χαιρετά τον πρόεδρο της Γερμανίας Β. Στάινμάγερ υπό το βλέμμα του Πρ. Παυλόπουλου
Περιστέρα Μπαζιάνα, Τέρενς Κουίκ και Νίκος Βούτσης
Χαμογελαστή η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου
«Πηγαδάκι» με τον Γιάννη Στουρνάρα και την σύζυγό του να παρακολουθούν
Ο γγ Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου (αριστερά), ο Μάρκος Μπόλαρης (μέση) και Τέρενς Κουίκ (δεξιά)
Στιγμή περισυλλογής για τον υπ. Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση
Η αναμνηστική φωτογραφία για τα προεδρικά ζεύγη -Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
Το «μουσικό μενού» της χορωδίας στο Προεδρικό μέγαρο (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ