Γιαννακόπουλος: «Plan B η ανακατασκευή της Λεωφόρου» - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος: «Plan B η ανακατασκευή της Λεωφόρου»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποκάλυψη ότι αν δεν προχωρήσει το project του Athens Alive υπάρχει plan B, το οποίο περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου, προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι άπαντες στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού έχουν ενημερωθεί ότι έχει γίνει η μεταβίβαση της «πράσινης» ΠΑΕ στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και έθεσε ως στόχο της μπασκετικής ομάδας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργανώτριας Αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου, τονίζοντας ότι έγιναν λάθη, αλλά διορθώθηκαν και πλέον οι δύο πλευρές συνεχίζουν ενωμένες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παϊρόζ. Αυτό είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου. Πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ στο ΟΑΚΑ, στον χώρο του».

Για το ματς με την Μακάμπι και τους στόχους της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας».

Για τη σχέση του με τον Μπερτομέου:«Έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ