Το... μάθημα του Αμπράμοβιτς: Στέλνει ρατσιστές οπαδούς της Τσέλσι στο Αουσβιτς - iefimerida.gr

Το... μάθημα του Αμπράμοβιτς: Στέλνει ρατσιστές οπαδούς της Τσέλσι στο Αουσβιτς

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα... μέτρα του παίρνει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σχετικά με τους ρατσιστές οπαδούς της Τσέλσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής Sun, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι σκέφτηκε ότι ο δια βίου αποκλεισμός των ρατσιστών από τις κερκίδες του Στάμφορντ Μπριτζ δεν είναι λύση. Βρήκε, λοιπόν, έναν άλλο τρόπο να «σκοτώσει» τον ρατσισμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σχεδιάζει να οργανώσει ταξίδι στην Πολωνία με σκοπό οι οπαδοί να επισκεφθούν το στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς.

Στο παρελθόν οι Μπλε του Λονδίνου τιμωρούσαν με τριετή αποκλεισμό τους ρατσιστές φιλάθλους τους. Πλέον όμως ετοιμάζεται να εφαρμοστεί μια άλλη λύση για τα «άρρωστα» μυαλά. Με σκοπό να μην τιμωρούνται, αλλά να τους δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουν τρόπο σκέψης όταν έρθουν σε επαφή με τον τόπο μαρτυρίου χιλιάδων ανθρώπων.

«Αν απλά τους απαγορεύσεις την είσοδο, δεν θα αλλάξεις ποτέ την συμπεριφορά τους. Αυτή η μέθοδος τους δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει, τους αναγκάζει να συμπεριφερθούν καλύτερα», είπε ο πρόεδρος της ομάδας Μπους Μπακ στη «Sun».

Tomorrow's @SunSport back page:

Chelsea want to replace bans for racist supporters with learning trips to AUSCHWITZ pic.twitter.com/8P9VCFLMly

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι οπαδοί ρατσιστές Άουσβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ