Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου:«Βλέπω έναν άνθρωπο να βγάζει πιστόλι και να με πυροβολεί» [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου:«Βλέπω έναν άνθρωπο να βγάζει πιστόλι και να με πυροβολεί» [βίντεο]

Ετεοκλής Παύλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη δολοφονική απόπειρα που έγινε εναντίον του και τον ακρωτηριασμό του ποδιού του μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ δούλευα σε ένα άλλο μαγαζί, ήταν γύρω στις 6 το πρωί και ήμουν με το αφεντικό. Τον πήραν τηλέφωνο ότι στο άλλο μαγαζί στο Παγκράτι έχουν μαζευτεί 15-20 άτομα και είναι έτοιμα να τσακωθούν. Πήγαν τρία περιπολικά εκεί και πήγαμε κι εμείς. Πήγαμε, συναντήσουμε και τους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μπουν και περίμεναν ενισχύσεις γιατί ήταν πολλά τα άτομα μέσα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η μία παρέα βγήκε έξω, η άλλη δεν ήθελε να βγει, φώναζαν, έβριζαν. Βγαίνοντας προς τα έξω υπήρχε συνωστισμός, σκοντάφτω εγώ μαζί με κάποια παιδιά παραδίπλα μου που είδα ότι πέσανε, δεν έγινε κάτι σοβαρό όμως. Σπρωχτήκαμε, υπήρχε μια βαβούρα, επειδή ήμασταν πολλά άτομα και ήταν στενός ο χώρος, αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν υπήρξαν κλωτσιές, μπουνιές, δεν έγινε κάτι σοβαρό».

Ο Ετεοκλής Παύλου, στη συνέχεια, περιέγραψε: «Κι ενώ έχω πέσει κάτω, στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, είμαι γονατιστός στην ουσία, κοιτάω προς τα αριστερά και βλέπω έναν άνθρωπο να βγάζει ένα πιστόλι από μπροστά, να με σημαδεύει με τα δύο χέρια, χωρίς καμία αφορμή, και να με πυροβολεί. Είναι τρομερή εικόνα, δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Και μόνο που την περιγράφω είναι κάτι τρομερό…».

«Ημουν στην Εντατική για έναν ολόκληρο μήνα. Ξύπνησα μετά από ένα μήνα. Δεν είχα καταλάβει ότι είχε ακρωτηριαστεί το πόδι μου. Η πρώτη μου αντίδραση όταν ο γιατρός μου είπα ότι μου ακρωτηρίασαν το πόδι ήταν, δεν πειράζει γιατρέ. Φέρε μου δυο πατερίτσες να φύγω. Και γελάγαν όλοι», είπε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή βίντεο: Alpha

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ