Δ.Γιαννακόπουλος: «Αν τελειώσει το Athens Alive, τότε θα σκεφτώ να πάρω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός» - iefimerida.gr

Δ.Γιαννακόπουλος: «Αν τελειώσει το Athens Alive, τότε θα σκεφτώ να πάρω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

«Αν τελειώσει το Athens Alive
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ενασχόλησής του με την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ξεκαθάρισε πως θα σκεφτεί σοβαρά την αγορά της ΠΑΕ, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να προχωρήσει το «Athens Alive.

«Είμαι φίλαθλος του μπάσκετ. Πριν από λίγους μήνες ανέλαβα τον Ερασιτέχνη, ο οποίος έχει 22 τμήματα. Δεν θεωρώ πως πλέον είναι εφικό το μοντέλο διοίκησης, στο οποίο ένας μόνος επενδύει παντού. Πιστεύω πως σε ομάδες με με μεγάλη βάση φιλάθλων, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, πρέπει όλα να είναι κάτω από την ίδια στέγη. Είμαι στη μέση ενός πρότζεκτ (το Athens Alive) για το ΟΑΚΑ για κάθε Παναθηναϊκό. Αν αυτό πραγματοποιηθεί, τότε θα σκεφτώ να αγοράσω την ποδοσφαιρική ομάδα. Όχι, όμως, τώρα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ιστοσελίδα του Ισραήλ «Sport5.co.il».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ