White Walker αντί για Johnnie Walker -Νέα σειρά ουίσκι «Game of Thrones» - iefimerida.gr

White Walker αντί για Johnnie Walker -Νέα σειρά ουίσκι «Game of Thrones»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mαζί με τον χειμώνα έρχεται το ουίσκι. Η Diageo ενώνει δυνάμεις με το GoT για μια σειρά από συλλεκτικά ουίσκι που σκοπό έχουν να πνίξουν τη λύπη μας για την τελευταία σεζόν της σειράς-φαινόμενο.

Το συλλεκτικό The White Walker, ένα ειδικό χαρμάνι στην καρδιά του οποίου βρίσκονται single malts της Cardhu και του Clynelish, ενός αποστακτηρίου στη βόρεια Σκωτία, έρχεται σε λευκή και μπλε συσκευασία και πίνεται καλύτερα κατευθείαν από την κατάψυξη καθώς τα αρώματά του αναδύονται καλύτερα όσο έρχεται σε θερμοκρασία δωματίου.

White Walker αντί για Johnnie Walker -Νέα σειρά ουίσκι «Game of Thrones» | iefimerida.gr 0

Ο γνωστός περιπατητής Johnnie Walker φορά τη δερμάτινη πανοπλία των Λευκών Περιπατητών και όταν το μπουκάλι παγώνει, αποκαλύπτεται το κρυφό μήνυμα ότι «ήρθε ο χειμώνας».

White Walker αντί για Johnnie Walker -Νέα σειρά ουίσκι «Game of Thrones» | iefimerida.gr 1

Μαζί με το White Walker κυκλοφορούν στην αγορά 8 ουίσκι της Diageo που αποτελούν τη νέα σειρά «Game of Thrones Single Malt Scotch Whisky Collection».

Καθένα είναι ταυτισμένο με έναν οίκο του Γουέστερος αλλά και το Μαύρο Κάστρο, και έχει την ανάλογη συσκευασία. Κοστίζουν περίπου 35 δολάρια στην αγορά των ΗΠΑ.

White Walker αντί για Johnnie Walker -Νέα σειρά ουίσκι «Game of Thrones» | iefimerida.gr 2

Game of Thrones House Tully – Singleton of Glendullan Select: Ο οίκος Τάλι βασιλεύει ανάμεσα σε ποτάμια, όπως στις όχθες του ποταμού Φίντιτς βρίσκεται το αποστακτήριο του Singleton Glendullan Select. Νότες πορτοκαλιού και γαρύφαλλο.

Game of Thrones House Stark – Dalwhinnie Winter’s Frost: Οι Σταρκ είναι γνωστοί για τη δύναμη και την αντοχή τους στις χαμηλές θερμοκρασίες του Γουίντερφελ. Γλυκό μέλι και πικάντικη ζεστασιά. Σερβίρεται φυσικά με πάγο.

Game of Thrones House Targaryen – Cardhu Gold Reserve: Θυμίζοντας το μαχητικό πνεύμα της Ντενέρις Ταργκάριεν, το αποστακτήριο Cardhu άνθισε υπό την Έλεν Κάμινγκς και τη νύφη της, Ελίζαμπεθ, τον 17ο αιώνα, όταν το ουίσκι ήταν αυστηρά ανδρική υπόθεση. Ψημένο μήλο και καραμέλα.

Game of Thrones House Lannister – Lagavulin 9 ετών: Το Lagavulin είναι μια από τις θρυλικές ετικέτες single malt και δημιουργείται στις ακτές του Ισλέι για πάνω από 200 χρόνια με την ίδια σχολαστικότητα με την οποία οι Λάνιστερ σχεδιάζουν την ανέλιξή τους στον Σιδερένιο Θρόνο. Καραμελωμένη μπανάνα και βανίλια. Σερβίρεται σκέτο ή μια σταγόνα νερό.

White Walker αντί για Johnnie Walker -Νέα σειρά ουίσκι «Game of Thrones» | iefimerida.gr 3

Game of Thrones House Greyjoy – Talisker Select Reserve:Το Talisker φτιάχνεται στο νησί Σκάι, μια από τις πιο απομονωμένες περιοχές της Σκωτίας. Ήταν φυσικό να ταυτιστεί με τον ναυτικό οίκο Γκρέιτζοϊ. Πιπεράτος καπνός, μαύρη σοκολάτα, αλμυρή καραμέλα, δέρμα.

Game of Thrones House Baratheon – Royal Lochnagar 12 ετών: Όπως ο Ρόμπερτ Μπαράθεον βασίλευε και των 7 βασιλείων, το Royal Lochnagar βασίλευε στα ανάκτορα της βασίλισσας Ελισάβετ και του βασιλιά Αλβέρτου από το 1848.Ντελικάτα φρούτα και μπαχάρια. Σερβίρεται σκέτο.

Game of Thrones House Tyrell – Clynelish Reserve: Όπως ο οίκος Ταϊρέλ βασιλεύει σε πράσινα και γόνιμα εδάφη του Γουέστερος, έτσι και το αποστακτήριο Clynelish βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα τη Βόρεια Θάλασσα. Φρέσκα τροπικά φρούτα όπως παπάγια και μάνγκο και κρέμα βανίλια.

Game of Thrones The Night’s Watch – Oban Bay Reserve: Το αποστακτήριο Oban βρίσκεται στους λόφους ανάμεσα στα δυτικά Χάιλαντς και τις νήσους της Σκωτίας, όπως το Μαύρο Κάστρο χωρίζει το Γουέστερος με τα εδάφη πέρα από το Τείχος. Βύσσινο, φλούδα πορτοκαλιού, κρεμ καραμελέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Johnnie Walker WHITE WALKER Game of Thones Diageo ουίσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ